S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Anyám borogass!

2007.03.17. 19:38 scheerti

Elképesztő,hogy mire képesek egyesek a leggyorsabb autó megépítése érdekében. Bizonyára Colin Chapman is elismerően bólogatna a videó láttán,ilyet az ő idejében nem sokan csináltak. A XXI. század hajnalán egy  valószínűleg tébolyodott elmebetegekből álló csapat megalkotta azt amitől mindenki tartott. A kétüléses Smartot nem a sebesség és a gyorsulás királyaként ismerhette meg a közönség. Aranyos kis városi autó amivel könnyen lehet parkolni és két ember úgy ahogy elfér benne. Én úgy néztem rá mint abszolút felesleges autóra hiszen a háború utáni időszak autóitól eltérően különösképpen olcsó sem volt. Az U.S.A.-ban is népszerű pedig épeszű ember azt gondolná,hogy a tepsi nagy sedanokhoz,SUV-okhoz és batár kombikhoz szokott vásárlóközönséget nem érdekli különösebben egy olyan autó aminek a motorja a nagyobb autók klímájátsem  tudná működésre bírni. És mégis  található valami cseppnyi báj ebben a kisautóban ami miatt sikeres lett. Számomra különösen főleg mióta megnéztem az alábbi videót amiben a Smartot először szétkapták majd újraépítették. Méghozzá nem is akármilyen motorral. Megkapta a Suzuki Hayabusa 1300 köbcentis nagyjából 200 lóerősre tuningolt motorját amitől olyan veszett módon pörög,hogy szabad szemmel nehéz követni. A megzabolázhatatlan izomgolyó a Diablo nevet kapta ami ördögöt jelent. Nem is csoda:

 

                

Ha már itt tartunk itt egy video amin egy Diablo Smart  egy Ferrari F430-at gyaláz meg:

 

                  

 

És még mindíg nincs vége a borzongásnak,van itt még valami,csemegének. Egy szintén Hayabusa motoros Isetta amit sajnos nem idítanak be,de belegondolni is rossz,hogy milyen teljesítménye lehet:

 

                    

 

És a végére egy körkérdés: Szerintetek mennyi idő alatt szakadna ketté és/vagy bomlana atomjaira a Smart és az Isetta ha megkapná ezt a Hayabusa blokkot?

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr5547713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2007.03.19. 09:09:03

azt nem tudom, de hogy ez a Smart nagyon komoly és durva az biztos...

Sopánka76 2007.03.19. 16:24:42

Nagy élmény lehet!
Nekem mégse kéne.
Szegény Smart nagyon csúnya! Akkor se kéne, ha nem lenne két gyerekem.

Peti · http://www.nonpublik.blogspot.com 2007.03.19. 18:08:06

Oké, de a Smart tuningolva van, a Ferrari pedig nem. Ha az F430 is fel lenne húzva ilyen szinten, pislogni se tudna, akármi is lenne benne :]

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.03.19. 18:37:32

De a Ferrarinak minden tuningautó felett kéne állnia. Amúgy nekem is az F430 kéne,az még kanyarodni is tud,jobb esetben:)

Peti · http://www.nonpublik.blogspot.com 2007.03.20. 09:08:49

Képtelenség minden tuningautó felett állni.
Egyévbként a Smart akkor is csak Smart lesz, mégha repülőgépturbinát is szerelnek bele :-)
süti beállítások módosítása