S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Kapás van, egy 911 Turbo az!

2011.08.26. 11:44 scheerti

Nehéz megmondani, mi jelentheti egy barátság végét. Ha a barát telemarketinges lesz, és évek múltán váratlanul valami szart akar a nyakadba sózni, az még elmegy. Ha kiderül, hogy a nődre hajtott, az még talán belefér. Ha a házibulidon nonfiguratív mintákat rajzol szaros vécékefével a falra, az még elnézhető, hiszen jó barátod. De egy barátság vége, legalábbis fordulópontja az, amikor a barátodnak kölcsönadott, jó állapotú és nagyon megkímélt Porsche 911 Turbódat akkor látod viszont, amikor egy daruval épp kipecázzák a Rajnából. Ez történt a svájci fiatalemberrel is, aki meggondolatlanul adta oda a kulcsokat egy haverjának. A barát pedig nem az Alpokban csapta oda egy szalagkorlátnak, nem a német autópályán zúzott vele 280-nal, és nem is a közeli bevásárlóközpontban villogott vele, hanem a folyó mélyére küldte. Nem tudni, hogyan hozta össze, de a kiemelésről készült videó alapján elég alaposan megmártotta a szegény Porschét.

 

Tanulság nincs, talán csak annyi, hogy hülyéknek sose add kölcsön a 911 Turbódat!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr303181670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2011.08.26. 18:16:29

Fog ez még nálunk futni, az új gazdája pedig rettenetesen büszke lesz a keveset futott-törésmentesen-svájcból vásárolt sportautójára. :)

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.08.26. 18:27:51

Méreten aluli, tessék visszadobni!

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.08.28. 17:24:56

Rendben, ha ilyen kocsim lesz, akkor nem fogom kölcsönadni senkinek! :)
süti beállítások módosítása