S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

A motoros, aki nem vette el

2011.09.08. 11:38 scheerti

A Manx GP az egyik legelképesztőbb utcai verseny, a szűk aszfaltcsík mellett nincs bukótér, csak házak, kőfalak, járda és fák. Aki hibázik, az szinte biztosan súlyosan sérül, ha megússza annyival. Itt kerülgetik egymást a versenyzők félelmetes tempóban, nem egyszer egymáshoz érve.

Itt bukott hatalmasat Brian Purdy is, aki az előzés után nem sokkal elesett, a motorja felrobbant, a lángok elől pedig már nem tudott kitérni a kamerás motor pilótája. Bátran áthajtott a lángokon, lesz ami lesz, és a lángokon átérve volt annyi lélekjelenléte, hogy az aszfalton fekvő   Brian Purdyt kikerülje. Purdy egyébként megúszta egy törött karral és néhány egyéb sérüléssel, de visszatérhet a motorozáshoz. A bátor motoros -akinek kilétéről semmit nem tudni- pedig az internet sztárja lett. Nem véletlenül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr243211138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása