S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Tangó a jégen

2012.02.29. 16:09 scheerti

Az igazat megvallva a jégtánc nem az én sportom, sose volt korcsolya a lábamon, ha ki is próbálnám, az valószínűleg sokkal inkább hasonlítana a Reszkessetek betörők egy el nem készült jégrevű változatára, mint a jégtáncra. Autóbuzi szemmel nézni sem túl izgalmas, az egyetlen érdekes momentum talán a jeget megtisztító Zamboni lehet, azzal viszont szívesen csapatnék egy kört.

Az oroszok ennél tovább mentek, hiszen ők köztudottan elmebetegek. Íme Mr UAZ Patriot és Miss Subaru Impreza nagyszerű előadása a jégen.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr64226085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GiXXXer 2012.03.01. 22:06:54

www.youtube.com/watch?v=c_GHe3bhGSw - ebből (és a kimaradt jelenetekből) simán össze tudnék vágni egy komplett kánkán-t! :D
süti beállítások módosítása