S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Már az amcsik is raliznak

2012.04.29. 22:13 scheerti

Köztudomású, hogy Európa és Észak-Amerika más-más sportokat kedvel, az európaiak többsége nem ismeri az amerikai sportolókat, nem csoda hogy ők se tudják, ki az a Michael Schumacher, vagy Lionel Messi. A ralit mindig európai sportnak tartották, nem különösebben volt népszerű az Egyesült Államokban, de a jenkik is rájöttek, hogy ez a sport látványos tud lenni, ha jól csinálják. Márpedig akad még amerikai ralis Ken Blockon és videós csapatán kívül is, akik nem veszik el a gázt. Cyril Kearney például akkorát ugratott a 2012-es Rally New York-on a Subarujával, aminek láttán bármelyik európai szurkoló elégedetten csettintene a pálya mellett. Íme a rövid videó:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr934479931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása