S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Vigyázz, flex van nála!

2013.04.24. 09:03 scheerti

Az orosz autós videókról többször volt itt szó, az ember hajlamos azt hinni néhány száz videó után, hogy nincs új a nap alatt. Van. Mindig van. Most például egy motorost láthatunk, aki elé kikacsázott egy Nissan Juke. Ártalmatlan helyzet, egy dudálás elég lehet a majomnak, hogy máskor figyelmesebben vezessen. De nem az oroszoknál. Ott akkus sarokcsiszolót, népies nevén flexet ránt elő a derék motoros, és XXI. századi Zorróként jelet hagy az autón, de előbb elintézi a tükröt is. Az NTV matricából gondolhatjuk, hogy előre megrendezett a videó, nos, nem tudjuk. Nem kell meglepődni azon se, ha nem, hiszen tudjuk, hogy az orosz közlekedés az új vadnyugat. Csak erről még forgattak menő filmeket. Pedig kéne...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr445244147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fecooka · http://www.boorze.com/ 2013.04.25. 14:53:24

Oroszok lesznek autót téren az uralkodók a yotubon, az már biztos.
süti beállítások módosítása