S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

A sivatag modern hajója

2007.02.10. 18:34 scheerti

Nem,természetesen nem a TEVÉRŐL lesz szó,bár az arabok tevéket ajánlanak az Európai nőkért, és én mondom néhányukat oda is kellene adni. Egy autóról lesz szó mert bármily furcsa,ez alapvetően autós blog. 1-2 évvel ezelött pár kép bejárta a világot idióta e-mail szövegekkel kísérve. A képek egy arab sejk autójáról készültek amit megpróbáltak egyedivé varázsolni.Bizonyára ti is elgondolkodtatok már,hogy mit tennétek ha a arab sejkek lennétek,milyen autókat vásárolnátok mire költenétek a pénzt stb,stb... Egy biztos,EZ feltűnő:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugye fura a színe? Azért mert EZÜST. Minden felület ezüstbevonatot kapott ami kellemesen visszaveri a fényt az 50 fokos rekkenő hőségben. Az Audi A8 überbrutál és egyedi változatát egy, a feltünést nagyon kedvelő sejk autói közül. Dubai nem a csórók világa,egy egyszerű Lambo vagy Ferrari tulajdonos abszolút nem feltűnő,talán kiábrándító is lehet minden sarkon egy egy 575 M-be botlani,a következőn pedig egy Murcéliagot látni amint épp valaki elhajt vele.

Ezt elégelte meg Dubai Sejk-je aki nem sokat gondolkodott azon,hogy mi tudná az ő fényét magasabbra emelni az átlag Dubai Audi A8 tulajnál. A megoldás,az ezüst bevonat. A gyári aluminium alkatrészeket lekrómozták(hogy legyen mélysége) majd az egészet bevonták még ezüsttel és addig polírozták míg olyan nem lett,hogy elvakítja a szembejövőt. A motortér alatti és a beltéri változtatásokról egyenlőre nem kaptam infót(lehet,hogy nincsenek is) de ha valaki tud közelebbit kommenteljen bátran.

De ne gondoljuk,hogy Dubaiban minden szép és jó. Köztudott,hogy a pénzszerzés képességével nem jár együtt a vezetési tudás:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a valaha volt gyönyörű Lambo már nem fogja a sivatagi utakat róni.

4 komment

Címkék: dubai audi arab giccs mtm

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr5235509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2007.02.12. 10:18:21

ha az MTM csinálta, akkor nyugodj meg, hogy a motorház alatt is lapul min. 500 ló...

Tommi 2007.02.12. 14:28:52

Erről az MTM s8-ról van képem, amin oldalról látszik.
Kell scheerti? mert akkor elküldöm. a Címedet tudom. Írj ide egy kommentet, ha kell.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.02.12. 14:38:21

nekem is van róla köszi csak nem volt megfelelő a méret és ezért nem tettem ki,sajnos a küldött képekkel nem tudok egynlőre semmit kezdeni mert van egy retek képnéző progim ami nem teszi lehetővé a kép másolását. Idővel megoldom,azért köszönöm.
süti beállítások módosítása