S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Idióták kíméljenek

2007.02.21. 16:27 scheerti

Tegnap olvasgattam a Homárt és találtam egy cikket amit miután elolvastam,elsőre nem is értettem meg. Mit kell itt nézni? Mi van ezzel? Normális hirdetésnek nézett ki. És LEESETT! Utána 10 percig prüszkölve röhögtem. Biztos láttatok már olyan képet mikor a fényképezőgépet általában meztelenül kezelő nő/férfi tükörképe visszaverődik valamin és simán fel is ismerhető. Ez SEMMI. Egy autóbuzinál ez az igazi bukta:

 

 

 

 

 

Sajnos a hirdetés azóta már eltűnt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elég nagy égés*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Aki esetleg nem értette volna (de ilyet egyik kedves olvasómról sem feltételezek) a vicc a km-óra állásban van. Az adatlapon 78 000 km van a kocsi km óráján több mint 137 000. Vagyis a kedves tulaj még a visszaállítás elött csinált fényképet. Valószínüleg 78 000 lett volna a cél,innentől már buktás. De könyörgöm: AKI CSALNI AKAR AZ ÜGYELJEN A RÉSZLETEKRE.

Végezetül olvassátok el Marcell történetét,tanulságos.Javaslom egyébként a Homár használtautós cikkeit mindazoknak akik úgy vélik,hogy a kilóméterórapörgetés már rég kiment a divatból...

Forrás: Tékozló Homár

Velünk is megesett egy csudajó dolog használtautó ügyben. A Jónás nevû, olcsóautó-telepen akartunk ismét egy jó vételt eszközölni, ugyanis a nyafi elején rögtön megemlítem, hogy egy évvel korábban egy remek állapotban (és még azóta is napi használatban lévõ) Skoda 120-at vettünk tõlük, potom áron. Rövid nézelõdésünk alatt egy Ford Sierra mûanyag lökhárítóját graffitis festékszóróval fújták le feketére, ez talán elmond valamit az egész hely szellemiségérõl.

No, végül találtunk 300.000 forintért egy Mitsubishi Lancert, régit persze, 1.7 turbódízel. 130e km, azt mondja a bácsi. Remek, biztos, hogy nem annyi ugye, kacsintás faterral, de legyen egy próbakör. Kivittük, egészen emberesen ment, meg amúgyis tágas, nagy autó, szeretem. Vegyük meg. Foglaló 20.000 forint és persze épp most jött jajj egy úr, aki most elvinné, de persze a tietek az elsõbbség. Emeljük meg, nézzünk alá, ha jó, megfelel, foglaló, holnap elvisszük, így mi. "Bácsi" csalódottan tovább állt, szerintem a szomszédos Suzuki (?) szerviz alkalmazottja. Ki tudja.

Megemeljük, hát itt-ott rozsdás, de ránézésre egészen jó állapotban van, tegyük le, jó, megvesszük. Kigurulnak vele a telep közepére, és nehezen-hozok-döntést fater még utoljára beleül, hogy megnézze, mit vesz. Aztán elkezd veszettül szakadni. Böködi a km. órát. Ránézek. Mivan? Nézd meg fiam mennyit ment. Mennyit? 330-at!

Eladóember döbbenten néz, és valamit elkezd magyarázni, hogy az nem úgy van, mert hogy a Lancernél másképp számol az óra, és az a 330 az valójában km-ben 130, másképp van helyiértékezve... már szerintem õ sem értette, mi meg nem hittük el, de adtunk egy utolsó utáni esélyt a Lancernek: menjünk egy 2-3 km-es kört, fizetjük az üzemanyagköltséget, apám megy elõl az 5 éves Forddal, és ha tényleg bebizonyosodik, hogy másképp számolja a kilométert a két autó, akkor megvesszük. Erre meg ugye jött a veszett felháborodás, hogy mit képzelünk, vagy kell így, vagy nem, vegyük meg vagy menjünk. Tizedmásodperc alatt kiszálltunk a kocsiból és otthagytuk nyitott ajtókkal, vissza se nagyon néztünk rájuk. Lehet jobb :)

Már csak az nem tisztázódott le bennem, hogy vajon "Jónás" tudta, hogy 330 van az autóban? Ha igen, akkor miért akarta 130-al eladni? Miért nem tekerte legalább vissza? Vagy õt is átverték, és nem igazán foglalkozott vele, hogy ránézzen a km számlálóra? Esetleg õneki hitelesebben mesélték el a "másképp számolja a km-t" mesét? Izgatni nem izgat, de azóta is jót derülök rajtuk!

3 komment

Címkék: hirdetés idióta átverés

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr5538676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attilag78 · http://attilag78.blog.hu 2007.02.21. 17:36:04

Nem értem, hogy lehet valaki ennyire sötét... A Lancer-es sztori is nagyon ott van, máshogy számolja km-t :))))

laze · http://laze.hu 2007.02.21. 18:26:18

Hehe, jó sztori... Én nem rég vettem egy kocsit, abban is gyanúsan kevés a 101 000 km, de ettől függetlenül jó állapotban van. Bár amikor ezt vettem, akkor is volt pár hiba a gépezetben, de nem ilyen jellegű.

omm 2007.02.21. 20:59:24

erre mondják, hogy ÜberLúzer...
a parasztja (ez most pejoratív értendő)
süti beállítások módosítása