S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Rust In Peace

2007.03.02. 18:44 scheerti

A címben szereplő buta szóvicc után jöjjön aminek jönnie kell. Főhajtás a régi idők rozsdásodó autói elött amik a természet lágy ölén lelték meg végső nyughelyüket,sokukat kifosztották vagy elhagyták. A sors furcsa fintora által azonban ezek az autók a bennük lévő büszkeség nyomán sokkal szebbek tudnak lenni mint a késöbbi társaik. Azért írok ide mert a Belsőségen O.P. volt olyan rendes,hogy kitette de nem akarom senkinek húzni az agyát azzal,hogy belinkelgetem azokat ami tetszik. Ide meg azt írok amit akarok és a saját izlésemnek megfelelő autókat teszek be. Hogy másnak megfelel e ez azt majd ti,kedves olvasók eldöntitek. Amerika a csodák földje,irigykedtem is mindig rájuk,hogy ilyen csodákat képesek produkálni. Nálunk ha így elhagynak egy autót akkor azt kifosztják,feldarabolják és eladják ócskavasnak. De ott másképp megy minden. Boldog,naív társadalom akik elhagyják a régi kocsikat,hogy aztán újat vegyenek. Mit nem adnék ha a most következő rozsdás vasak valamelyike az én tulajdonomban lenne...Többek között ezért is respect Karottának aki az olvadó hó alól hozta vissza az Elnökit az útra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

Címkék: művészet

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr6041964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása