S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Valahogy más!

2007.05.24. 18:53 scheerti

Hopp,megint B-csoportos video,de ez furcsa. Legalábbis nekem. 20 évvel a B-csoport betiltása után valaki beül egy akkori versenyautóba és megpróbál valamit mutatni. De nem megy. Közel sem olyan mint a régi felvételeken. Félreértés ne essék a kocsi tudja ugyanazt mint 20 éve. Büszkén figyel KKK Turbó a motorháztető alatt a hang is csodálatos. De nincs tétje a dolognak. Márpedig anélkül nem megy. Jó,jó tudom,hogy vigyázni kell egy ritkaságszámba menő versenyautóra,hogy az utókor is megcsodálhassa de akkor is. Ezek az autók nem csak a versenyfutómű miatt maradtak az úton. Kellett hozzá adrenalin is,na meg olyan érzek ami ma már nincs meg mindenkiben. Akkor sem volt mindenkiben de aki tudta,hogy nem képes uralni az a közrelébe sem ment mert tudta,hogy a másodperc tört része alatt megölheti. Manapság meg  akinek elég pénze van az vehet egy 444 lóerős Quattrot a segge alá és próbálkozhat vele. Egy részről örülök,hogy olyan gazdája van aki majd évtizedekig tudja mutogatni mindenkinek a velünk élő történelem legnemesebb bizonyítékaként,másrészről pedig elszomorít ha egy ilyen autóval a teljesítményének maximumát meg sem karcolva versenyeznek. Kicsit olyan ez mintha valaki egy versenyzongorán a boci-boci tarkát játsszaná..

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr6186628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

murci 2007.05.24. 19:19:24

igazad van.

hol a sodródás, a kilinccsel előre krézifékes kanyarodás, az oldalfalak spontán átrendezése a hátsó sárvédővel???

ez az Audi már nem AZ az Audi, megölte a lelkét az óvatoskodás, nem szabad hagynunk, hogy így sínylődjön, óvatos féltő kezek által, Őt zabolázni és rúgni kell, mert azt élvezi, mint egy mazochista kurva, egy betöretlen arab telifér, csak sárga

Menjünk és mentsük meg, Németo. nincs messze :)

jobban tudnék vele a Metro ban bevásárolni, mint a Fabia val :))

omm 2007.05.24. 19:44:43

hol van már Vatenen és Röhrl, Blomqvist és Auriol, hogy a többieket ne is említsük. pedig azok még inkább VERSENYZŐK voltak, és nem kis mértékben extrémsportolók.

adycity 2007.05.25. 21:44:03

Hi Scheerti!
Ezt ismered? www.audimotorsport.se/
(S1 replikák meg egy IMSA 90 quattróból)
süti beállítások módosítása