S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Elmebeteg ha gépközelbe kerül-Avagy MI a fizetett provokátorok!

2007.10.08. 08:59 scheerti

Ugye mindenki emlékszik Mel Gibson Összeesküvés-elmélet című filmjére? A hóbortos taxisofőr minden hírből összeesküvéseket gyárt,ami inkább mulatságos mint szomorú. Na én is kaptam egy ilyen kedves levelet,láthatóan kamu e-mail cím mögé bújtatva a privát e-mailemre. Ebből is látszik,hogy a srác nem kezdő,talán az NBH is leigazolja idővel. Itt a levél,lehet olvasni,én konkrétan besírtam a röhögéstől.

zárójeles kommentek: scheerti

Na ide figyelj öcsisajt! Pontosan tudom,hogy ki vagy (örülök neki) és,hogy a Belsőség blogon fizetett provokátor vagy még 3-4 haveroddal együtt (na fiúk szorul a hurok). Ez szánalmas. Nem véletlen,hogy a kezdetektől ott vagy hiszen te is ott voltál az indulásnál és pontosan tudtad,hogy a Totalcar elindítja ezt a blogot. Azt is tudom,hogy sok pénzt kapsz csak azért,hogy másokat provokálj a hozzászólásaiddal a még nagyobb forgalom érdekében.( Na ,már valaki nekem is elmondhatná,hogy hova küldték eddig azt a pénzt,jól jönne) Valld csak be te zsidó. (ó,már az is?) Pontosan tudjuk,hogy ki vagy a nevedet is tudom meg ezt az emailcímet is ( nahát,valaki fenn van IWIW-en). Sőt a telefonszámod is sikerült megszereznem. (Nagyszerű) Rá fogtok baszni minden mert elöbb- utóbb napvilágra kerül,hogy  pénzért kommenteztek, és segget nyaltok a köcsög Totalcarosoknak.(Ajajj,ez komolyan gondolja)  Az ilyen kis köcsög provokátorokat le se szabadna köpni,egyértelmű mindenkinek,hogy azok vagytok (többesszám,értitek ugye) csak aki szólni mer annak gyorsan kimoderálod a hozzászólását és törölteted a felhasználónevét. Nekem is törölted (mit?) A többiek akik meg nektek nyalnak segget jól meg vanak kenve Totalcaros ajándékokkal,hogy ne pofázzanak( Jut eszembe megjött a havi rendelés doktor). Igazi rohadt fasiszták vagytok,szemét elnyomó önző kis diktátorok.( nahát,valaki sok dokumentumfilmet nézett) Arról is tudomásunk van( Atyám,ezek többen vannak),hogy a Totalcarnál csak akkor írtok jót egy autóról ha a forgalmazó sokat fizet,ha nem eleget akkor meg jól lehuzzátok,mert ilyenek vagytok,rohadt szemetek.( Micsoda rálátás) Bezzeg azt a forgalmazót aki abszolút nem akar fizetni már arra sem méltatjátok,hogy leteszteljétek az autóját, ti szemétládák. Egyszer úgyis kiderülnek a dolgok,majd meglátod és akkor majd égni fogtok a világ elött( Már látom az ENSZ biztonsági tanácsa elött az ügyet). Senkiházi szemét provokátorok!(Azok) Kitilthatsz a Belsőség blogról ahányszor akarsz de én tudom,hogy mi az igazság és más is meg fogja tudni,mert lebuktatlak benneteket!( hajrá)
Hát tisztelt bíróság,egyéb mondanivalóm nincs, inkább elmegyek Judáspénzt számolni a Totalcaros polómban miközben a Totalcaros bögréből a kávét lassan kortyolom. Ezért a levélért a minimum egy dedikált Totalcar könyv jár neki!

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr86189779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

murci 2007.10.08. 09:27:38

én pont tegnap tettem le a foglalót egy Gallardo Superlaggera típusó személgépjármúre.... :)
hát az itten kérem szépen a fennforgás, hogy azts tudjuk mirp van szó, amúgy hidd el "kedves" idegen, h nem kell a Scheerti-t megfizetni (egyébként a nickjéből rém bonyolult rájönni a nevére :D )van annyi agyatlan emerbke már a Belsőségen h provokálják ők egymást nélkülünk is, olvass csak el egy két 50-60 kömmentesnél nagyobb posztot, olyan ugatás megy néha, h "öröm" olvasni, amúgy meg sajnos még nem vagyok diktátor, de az önzővel egyet értek, én bizony nagyon önző szemétláda vagyok és tudod mit? ezt én állatira éélvezem, tök jó dolog önzőnek lenni, próbáld ki néha :)

ommm 2007.10.08. 09:32:52

hmmm...szerintem valaki benézte a házszámot és a doki helyett neked küldte el.
reszkess scheerti, te zsidóóó:))))

AP (törölt) 2007.10.08. 10:03:22

Teljesen hiányérzetem van, hogy nem lettem személyesen megemlítve. Pedig úúúgy próbálkozom mély nyomot hagyni!

(egyébként tegnap szétnéztem az s-blogon, és igen, ez a nekem való hely, 100% autóbuzulás. risztekpa!)

TCSA · http://make.blog.hu 2007.10.08. 12:08:02

Baze, ez valami Reva kereskedés tulajdonosa, vagy mi? :D

baowah · http://baowah.blog.hu 2007.10.08. 13:37:30

ooo ize.
hat en csake gy ecceru csallokozi gyerek vagyok. de latom magam felett korozni a fekete hangtalan helikoptereket.

mohaa 2007.10.08. 14:31:20

Ide ritkán járok (mea culpa), de ezentúl többször fogok jönni. Úgy látom, érdemes. :D
Egyébként meg nem szép dolog a betegeket kiröhögni!

rognork 2007.10.08. 15:07:46

te fasiszta zsidó
ez a legjobb:)

Rocko- 2007.10.08. 17:42:24

járjon az ilyen 1310-zel!

Wezo 2007.10.08. 18:02:16

Nem tudtam hogy a lipotmezon van internet a betegeknek :P
De basszus, ha ezt tudom, hogy totalcaros bogret kapok akkor en is elkezdek provokalni!! Francba mar megint lemaradtam a legjobb ajandekokrol :D

heavy mental 2007.10.08. 21:52:00

MEGA-MEGA-MEGALOL!!!!!!!!!!!

Na ide figyelj öcsisajt!
Az van, hogy beszaladt a feleségem, mert úgy röhögtem, hogy azt hitte idegösszeomlást kaptam (kár, hogy ez nem ommm blogján volt, mert idegössze'ommm'lást írhattam volna)...
De már "csak" vigyorgok...

Ráadásul nem csak, hogy a fizetős-kommentezés-bizniszből maradtam ki, hanem még egy kib*szott ajándéktárggyal sem próbáltak korrumpálni.
Vagy csizmás-fürdőköpenyes PAnna fotóval...

scheerti, ha egyszer összefutsz a taggal, légyszi kérj nekem egy autogrammot tőle! Köszi előre is.
De egy 55-60as villáskulcs legyen nálad, hogy utána elvedd a kedvét a klaviatúrakoptatástól...
;))))))))
Ja, amúgy tényleg jó pénzt kaptok a szerkesztőségtől?
:)))))

Ez tényleg MEGALOL!!!

heavy mental 2007.10.08. 22:00:26

VALAKI ELLOPTA A KOMMENTEMET!!!

FEL VAGYOK HÁBORODVA!!!

És le vagyok nyűgözve, mert az emberi butaság, ha erőszakossággal párosul (ilyen) csodákra képes...
:))))

2007.10.09. 01:12:14

Szépen kértelek, hogy ne moderálj ki mindenkit, erre tessék. Aztán magyarázkodhatom helyetted is. És még az egyik ismert autógyár képviselője is felhívott ma, hogy csúsznak a havi apanázzsal, úgyhogy srácok – három nap ingyen provokálás ugye belefér, tekintettel a régi munkakapcsolatra?

Béla 2007.10.09. 01:42:55

Hát ez jó. Emberünk betöltötte a 17et már túl van egy két töriorán, anyuék "vettek" neki internetet, és ez a vége.

Régóta olvasom ezt is meg omm blogját is. konkrétan azóta amióta karotta hanyagolni kezdte a blogját és együtt sírtunk ott. akkor még más néven sírtam.
mindegyiket szívesen olvasom, általában osztom a véleményt, kivétel képezve az Annát védő bejegyzéssel. szerintem erre neki nincs szüksége és más "védőszentre" sem, nagylány túléli, vagy ha akar akkor kommentel.

További jó írogatást nektek!

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.10.09. 08:06:58

> három nap ingyen provokálás ugye belefér, tekintettel a régi munkakapcsolatra?

Jó,de a hétvégén te sütöd nekünk a kóser csirkét,én viszem az ágak közé tűzött baltát!

ommm 2007.10.09. 11:16:44

a végén még kiderül, hogy valami titkos Al Kaida sejt vagyunk.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.10.09. 13:06:02

Apropó ezt ismeritek?

- Jó napot, megvan maguknál az "Összeesküvés elmélet" dévédén?
- Ki kérdezi? És miért?

baowah · http://baowah.blog.hu 2007.10.09. 14:12:56

most hivott Lőve Rabbi, hogy sikerült betenni a Veyron blokkot a Golembe.
Ha a homlokára írja, az isteni jarmu titkos nevet, akkor eletre kell, es telejesiti az Euro 5 normát is. Utána el lehet tiporni az autoipari osszeeskuves ellen a köz nevében aknamunkat vegzo partizanokat.

Doki, most az egyszer es remelem utoljara van ez a harom nap csuszas. Tudod, hogy konnyen ellenetek fordulhatunk, ha packaztok. Ne kockassatok, mert akkor nem a "VPN-frakcio-tvmajmok" farkat szopjuk majd, hanem alanyalunk repakatanak.

tenyleg Peter Anna a totalcar valasza repa katara?

ommm 2007.10.09. 15:32:15

hehe...

nem beszélve a Kicsi Fatwa-ról...
sok esetben használt már

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.10.09. 15:46:55

Azt hiszem elhangzott a nap sértése is:)
süti beállítások módosítása