S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Csináld magad: Polírozott felni

2010.07.07. 14:30 scheerti

Ha van valami, amit nagyon nem szeretek, az az optikai tuning. Egy ronda szárnnyal simán bevásárlókocsit lehet csinálni bármilyen autóból, a Lexus-lámpa pedig azonnal nevetségessé teszi az egyébként normális kisautók 99%-át. A Cult egész más, az kifejezetten tetszik, de pontosan tudom, hogy annyi pénz a világon nincs, amiből igényesen meg lehet építeni egy ilyen autót. Néha én is elcsábulok, és gyorsan megnézem, hogy nincs-e a német e-bay-en eladó Hella-ködlámpa. Az még talán belefér, ralibuziknak különösen. Aztán mindig rájövök, hogy az első héten letörné valami barom, de minimum lelopná a csodálatos fehér borítást. 

A másik dolog két éve kezdett érdekelni, amikor Karotta irodájában álltam, és megmutatta a videóban is megénekelt nagyszerű König Rewind felniket. Aztán persze el is felejtettem a dolgot, hiszen az én autómra ezer fontosabb dolog kellett, nem polírozott felni. Másrészt elég hülyén nézett volna ki az ütött-kopott kasztni csillogó kerekekkel. Az internet azonban csodás dolog, úgy dobta elém az Octavia-s srácok felnipolírozó DIY-videóját, hogy pislogni sem volt időm:

 
 

Attól eltekintve, hogy a forgó felni bármikor eltörhette volna az ujját, egész szép munkát végzett. A kérdés csak az, hogy mennyi üzemanyagot fogyasztott öt óra alatt az autó? Lehetséges, hogy kijött volna belőle egy komplett polírozás? Van valakinek hasonló tapasztalata?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr652135158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[mike] 2010.07.11. 23:57:09

Tényleg szép munkát végzett, gyönyörűen szétgányolta a még ép küllőket is. Nem baj, cserébe fénylik a felni pereme...

Lowtyo 2010.07.13. 15:44:05

tapasztalatom nincs a témába, de mindenképp érdemes megjegyezni, hogy ilyen jellegű munkáknál feltétlenül viseljünk karórát illetve karláncot. amit pedig semmiképp sem, az a védőkesztyű.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.07.13. 16:15:54

@Lowtyo: Pont azok ne viselnének ékszereket, akik otthon pimpelnek felnit?
süti beállítások módosítása