S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Erősebb egy Ferrari Enzónál, de a tizedébe kerül, mi az?

2012.05.30. 18:15 scheerti

Az új, 2013-as Shelby GT 500, mi más? Igen, tudom, hogy az Enzós hasonlat olyan, mint almát hasonlítani a körtéhez, és Maranellóban ennél sokkal kevesebbért is pofoztak már fel embert, de talán elnézi nekem az olvasó a címet. Egyébként is csak 11 lóerő a különbség, az Enzo 651 lóereje is őrület, de az új Mustang szinte felfoghatatlan módon 662 lóerővel -583 a hátsó kerekeken- és 856Nm nyomatékkal büszkélkedhet, és vontathat bármit. Mondjuk jéghegyet. Erre már Európában is felkapják a fejüket páran, ha csak rövid időre is. Amerikában pedig még mindig tart az izomautók reneszánsza, jönnek a feltámasztott muscle carok feltámasztott sportverziói. A GT 500-as 5,8 literes V8-asát kompresszorral fűjták meg, így 3,5 másodperc alatt gyorsul 60 mph-s (96 km/h) sebességre, a pontos végsebessége még nem ismert, de valószínű, hogy képes lesz átlépni a 200 mph-s, azaz 320 km/h-s sebességet. Ja, és 13 millió forintba kerül majd az Egyesült Államokban. Mint itthon egy közepesen felszerelt dízel Audi A4. LOL. 

Nézd meg mozgóképen is, érdemes.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr934555638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocko- 2012.05.31. 07:42:41

"Ja, és 13 millió forintba kerül majd az Egyesült Államokban. Mint itthon egy közepesen felszerelt dízel Audi A4. LOL. "
azért tudod hogy nem lehet csak így összehasonlítani a kettőt.
süti beállítások módosítása