S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Video a valóságból

2007.03.05. 20:13 scheerti

Ezt a videót nem  feltétlen oktató/nevelő célzattal teszem fel hanem azért,hogy azok is lássák akik úgy érzik,hogy a Need For Speed szériák végigjátszása után egyből Keiichi Tsuchiya lett belőlük, és meg vannak győződve,hogy a drifteléshez a legalkalmasabb hely a Tesco parkoló és a legjobb autó a család  1.2-es Opel Corsája amit valószínüleg a vagy megpadkáznak vagy felborulnak vele. Bizony,aki elkezdi rángatni a kormányt egy családi kisautóban az jó eséllyel felborul. Talán nem szólt nekik senki,hogy a driftet erősített futóműves hátsókeres kocsikkal csinálják. De annak hiába beszél az ember aki a számítógép elől ül be az autóba,normális embernek talán el lehetne magyarázni,hogy az általa Clutch Kick-nek nevezett vandálkodással annyit fog elérni,hogy szétbassza a kuplungot. Aki ezek után sem érti meg,hogy egy 60 lóerős elsőkerekes autó hátulja miért nem akar kicsúszni attól,hogy a vezetője vadul rugddalja a kuplungot és ádázul tekeri a kormányt az HÜLYE. A profi hidraulikus kézifék vs. bowdenes utcai változat közötti különbséget nem is kell elkezdeni ecsetelni,úgyis hatástalan. Főleg nekik,de másnak is szól ez a video aki úgy érzi,hogy már mindent tud ,mivel látta a Tokyo driftet. Ja és ebben is van elguruló kerék,móka és kacagás.

 

 

               

 

8 komment

Címkék: vélemény video drift keiichi tsuchiya

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr143305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dörmi06 2007.03.05. 20:34:18

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... de jó ez a videó!!! Ilyen jó zenére ennyi autót rommá törni :) És kerék nélkül is tovább driftelnek :) És Keiichi hogy hátbarúgta a faszit :DDDDD Azért jó látni, hogy még a profik is benézik néha.
Ugye nem bánod scheerti, ha ezzel a viddel ápdételem tsuchiya mester oldalát wiw-en?

Amúgy ma ez egy ilyen nap. Lejött egy Option Video, a Hashiriya, meg mindjárt a Drift Society. Naggggyon király :)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.03.05. 20:43:27

Hogy bánnám,én is ismerőse vagyok:)

Bundi 2007.03.07. 19:46:29

Király! Be is jelöltem iwiwen Dorikint ha nem baj

Dörmi06 2007.03.07. 21:42:25

off kórsz nát :) Doriftóóóóóó...

oPal 2007.03.09. 23:02:46

Hajaj. énis teljesen kiakadok minden NeedforSpeed, és "Halálosiramban" alkotások után az utcára szabaduló _öhm_ profivezetőktöl...

Seby 2007.12.11. 15:15:04

ÁÁÁÁÁ!!!
Video is no longer available! :-o
Így jár aki későn kel :-)

Amúgy én a teljesen gyári ladámmal remekül driftelek nedves úton.
Hóban meg aztán! :-)
Persze ez még nem az a driftz, de legalább nem pördülök meg, illetve már tudom irányítani a csúszást.
Szerintem ez is valami.
Úgyhogy azért gyakorolni nem árt, legalább nemilyedünk meg, ha valami alattomos olajfolton, vagy lefagyáson megcsúszik az autó.
Talán egy ÜRES parkoló mégsem olyan rossz hely erre......
süti beállítások módosítása