S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Amikor a LoL már kevés!

2007.03.24. 13:55 scheerti

Figyelem,erkölcsileg vitatható és társadalmilag kirekesztő post következik!

Tegnap olvastam Rácz Tamás postját a Belsőségen egy BMW "téli alufelni" kapcsán, rákattintottam a hiperhivatkozásra ami a nagyszerű Lomi.hu oldalra vitt. Nem is különösebben foglalkoztam a dologgal csak azt gondoltam,biztos megint valami "műértő" írta a hírdetést. És ma belémcsapott a felismerés Tommi kommentjével. Ez az oldal devecseri. Hű bazdmeg. Devecserről csak annyit kell tudni,hogy a kisvárost többségében nem tegnap barnult (értsd cigány) népesség lakja akik az osztrák határ közelsége miatt átjárnak Ausztriába és onnan hozzák be a kiselejtezett cuccokat Ladákkal,hogy itthon némi haszonkulccsal továbbadják. Jön a TV-től a gyermek kerékpárig minden amiben pénzt látnak. A legcsodálatosabb azonban az,hogy a házak udvarain katonás sorrendben állnak a biciklik,motorok és minden ami valami miatt nem fér be a házba. Nyáron képtelenség úgy megállni a városban,hogy ne szaladna egy-két gyerek hozzád és ne akarna berángatni az udvarukba,hogy vegyél egy használt tévét esetleg egy fűnyírót. A legviccesebb az,hogy képesek összeveszni a szomszéddal csak azért mert az olcsóbban odaadná ugyanazt a portékát. Persze többségükben szar ócska cuccok amik semmire nem jók,mégis rengeteg antikvárius és egyéb régiségek iránt megszállott ember keresi fel ezeket a házakat egy-egy nagy fogás reményében. És akiben most fellángolt a vágy,hogy Ausztriában lomizzon azt el kell keserítenem ugyanis ők nem sűrűn árulják el,hogy hol van épp lomtalanítás másrészt ha valaki odatéved azt menten pofánverik mert az már előre lefoglalt áru. Na de kár is több szót fecsérelni erre a "gyönyörű" kis Veszrém megyei településre,beszéljenek magukért a képek:

Íme a a slágercikkek:

Kerékpárok:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mopedek :

 

 

 

 

 



Fűnyírók:

 

És  a szó teljes értelmében szórakoztató elektronika:)

 

Sílécek: ezekből egyszer egy erdő szélén vagy 20 darabot találtunk két haverommal. Persze az egyik haver rögtön hazavitt magával egy párat,azóta is a garázsban rohad náluk....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De mind közül a kedvencem ez a Delta "sárkányrepülő". (Vajon komolyan gondolták,hogy valaki megvesz egy kidobott sárkányt?)

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr1950405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bundi 2007.03.24. 16:05:10

És vannak emberek, akik ezt a sok szart megveszik...

ui. a blog.hu-n van hejesírásírásellenrző?:) mert a "megveszik"-et nagyon szépen aláhúzza :)

jobbhátsó 2007.03.25. 11:36:30

Kidobott sárkányrepülő... LOL Eladó, vagy értékegyeztetéssel cserélhető használt néger guminőre, esetleg felújított, megkímélt vibrátorra(nagyon jó állapotban, hölgy tulajtól)Ugyanitt: Esztétikai hibás Puch-kismotorok(motor nem indul, de nincs nagy hibája)....stb :))

Tommi 2007.03.25. 14:03:19

Nem kell azért őket bántani... Ha egyszer ebből élnek...
Én például a matchbox-gyűjtőszenvedélyemet nagyrészt az ő portékáikból csillapítom és néha igazi ritkaságokat találok...

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.03.25. 14:10:04

Erről beszéltem. Nem bántom én őket,legalább nem lopnak. Csak néha vannak vicces dolgok amikért pénzt kérnek... Multkor egyik ismerősöm vett egy olyan horgászbotot tőlük 3500 forintért ami 1996-ban (!) került 57 000 forintba.

baowah · http://baowah.blog.hu 2007.03.25. 15:08:47

iylen falu nalunk is van, szlovak odlalon, Nagymagyar a neve, csak magyar nem sok van ott. A felhozatal ott is hasonlo. egyszer mondtam mar nekik, hogy nekem vespat hozzanak, de meg nem jott ossze.


viszont az a cruiser vaz egesz jol formaju a bicajok kozott..

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.03.25. 15:22:44

Vespát nem nagyon dobnak ki. Olaszországban például nagyon megbecsülik aki Vespa robogóval jár. Pláne ha a motor elég régi és jó állapotban van.

Tommi 2007.03.25. 16:43:27

Az osztrákoknál meg különben is a Puch, meg a KTM az elterjedt...

TomAsuzukis 2007.03.27. 08:19:58

Már vagy öt használt német biciklit vettem.8-15e forintért.Olyan márkás,minőségi alkatrészekkel,ami nálunk 3-3-szer ennyiért elérhető.Kapni a tescoba full alu Puch túragépet 10-ért??? :-)))
süti beállítások módosítása