S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Miata-Reloaded!

2007.04.23. 13:58 scheerti

Néhány napja esett szó az Aston-Miatáról,de rájöttem,hogy nem csupán ez köti össze minden idők legsikeresebb sportkocsiját,minden idők legsikeresebb ügynökével Érdemes megfigyelni ahogy Sean Connery(aki a mai napig a leghitelesebb Bond),kimért kétségbeeséssel próbálja lerázni Aston Martin DB5-ével a rátörő Miata hadat.Valószílüeg EZ minden idők legjobb Mazda MX-5 promóciója:
           
        
              


És itt a másik ami az új Coupé-Cabrio tetőnyitó mechanizmusának gyorsaságát hivatott bemutatni:


              

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr6862379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2007.04.23. 17:57:45

akármennyire is szeretem és nagyon jónak tartom az MX-5-öst, azért egy DB5-höz képest sehol sincs. és nem vagyok benne biztos, hogy ma is boldogulna-e vele...és nem csak a stílusról és a szépségről dumálok

camell 2007.04.23. 23:16:56

ommm-nak igazat adok... de egy autónál a szépség igenis, (majdnem) minden. Persze, még fontosabb az általa kiváltott érzelem, szerintem.

De vajon a DB-5 rendszámtáblája miért látszik úgy, mintha tükörből néznénk?

Dörmi06 2007.04.24. 19:19:23

Ez az első videó kegyetlen!!! Kurvára tetszett :) Ez melyik James Bond filmben volt? :D

Njördli 2007.04.27. 09:04:09

Egészen jól összevágott az első videó, csak azért látszik h a Golden eye-ból szedték az üldözést, Sean nézelődését egy másik részből, a miatás részeket meg megint egy másik kocsiból:D.Távolról és a Bond filmek ismerete nélkül akár nézhető is lehet:).Amúgy az a Ferrari-Aston kergetőzés az egyik legjobb ilyen a Bond szériából,kedvenc:P.
süti beállítások módosítása