S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Tigriskarmokon Utópiába!

2007.04.27. 21:58 scheerti

A Belsőségen már mindenki megcsodálhatta a rézfaszú baglyok steampunk motorját,de most valami egészen durva jön. TomAsuzukis talált egy nagyszerű mechanikus vadállatot amivel lassan ugyan de lehet közlekedni. Annyira ötletes és egyedi,hogy érdemes rá egy alapos pillantást vetni. Van itt egy nagyszerű weboldal is,ahol a tigris mellett található még egyedi steampunk kismotor is,ami szintén megérne egy misét. Belgiumban,Brugge (vagy Bruges  esetleg Brüzs,ahogy tetszik) városban debütált a géptigris,nem kis feltűnést okozva a békés flamandok körében. Remélem még hallunk róla,ha nem is a Vadiúj Vadnyugatban.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr8364468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

murci 2007.04.28. 10:30:13

na ehhez már kell mérnöki tudás asszem

ezt az egész steam punk os dolgot leginkább a svájci órákhoz tudnám hasonlítani, ott is megszállottan ragaszkodnak a kizárólag mechanikai megoldásokhoz, és mégis mindig überpontosak

nagyon karaj, itthonra kell majd egy gőz-kanári :)
süti beállítások módosítása