S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

A mozgókép értelme

2007.05.11. 08:16 scheerti

Sokan tartozunk hálával a Lumiére fivéreknek akik a mai filmezés úttörői. Nem őrültem meg,és nem mentem át moziblogba sem,csupán annak örülök,hogy így lehetősem nyílik bepillantást nyerni minden olyan dologba amit az életben nem lesz lehetőségem kipróbálni. Nemrégiben a Belsőségen egy hozzászóló erőteljesen megragadta a dolog lényegét és azzal érvelt,hogy olyan autókról beszélgetünk amit sose láttunk élőben,a hangját se hallottuk mégis biblikus morajlásokról beszélünk. Valami igaza van is a kedves kommentelőnek,de kérdem én,hogy ha ez valóban így lenne akkor nem beszéhetnénk csak nagyon-nagyon átlagos autókról és az olyan ritkaságok mint a Miura már rég eltűntek volna az ismeretlenbe. Még szerencse,hogy vannak megszállott autobuzik akik képesek összegyűjteni több tucat régi F1 video-t és az internetre feltenni. Áldassék a nevük. Nos, a Youtube-on is van egy bő csokorra való régi F1 video,rengeteg autó,rengeteg pálya. Itt van mindjárt kettő izelítőként. Gyakorló F1 buziknak kötelező:

Az első egy 1967-es felvétel a Nürburgringről idegesítően aprólékos angol kommentárral és olyan virsligumikkal amelyekkel ma már egy 250-es motort sem szerelnek. Félelmetesen nagy sebesség és merész kanyarvételek. Kötelező darab!



A másik Niki Lauda egy Brabham BT 46-ban:




És a videókra kattintva megannyi fantasztikus kapcsolódó video kerül elő. Azt hiszem este bontok egy sört és  régi F1 maratont tartok a gügye akciófilmek helyett...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr9774012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2007.05.11. 09:42:13

na ezeknek örülök. kösz!
süti beállítások módosítása