S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

A meggyőzés leghatásosabb érve

2007.05.13. 21:42 scheerti

Menten elsüllyedek szégyenemben! Azt írtam,hogy nincs benne az AE86 a top Toyotáim között. Bocsánatot kell kérnem mindenkitől,mert igenis ott van. Karotta már annyit hanyagolt minket,hogy a sok Lamborghini kezdi elvenni a józan eszem. Nem is sokat agyaltam rajta amíg fel nem léptem a wiw-re és meg nem láttam egy kedves olvasó linkjét aki Keiichi Tsuchiya néven van fenn( inkognitódat megőrzöm). A videó ledöbbentett,de olyan szinten,hogy rögtön tudtam: EZT POSTOLNI KELL. BÁRMI ÁRON. A drift a móka mellett a komoly profizmusról is szól. És a tökéletes ívekhez tökéletes autó is kell. Persze azért a versenyzőn is múlik némiképp a dolog,de a kis Corolla nagyon bírja strapát,gyönyörűen sodródik,kanyarodik és fordul rá az ívekre. Még a B-csoportos videókhoz szokott szem is elámul ezen a tudáson és az autón is.A gyomor összeszorul mikor az épp aktuális útmenti tereptárgy egyre közelebb jön, de NEM ÉS NEM az utolsó pillanatban mindig rátalál a helyes útra és őrült sebességgel sodródik tovább. Persze tudom,hogy nem átlagos autó,nyilván meg van erősítve ezer helyen,de akkor is tiszteletreméltó egy alapvetően nem versenyautónak szánt kis hogyishíjjáktól...

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr9175382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bundi 2007.05.13. 22:30:20

Kösz a videót Scheerti! illetve Keiichi :)
Igaz a pilóta egyszer-kétszer benézi a kanyart de akkor is nagyot autózik. AE86 rulez. és az Initial D zene nagyot üt :D

feketefene · http://feketefene.wordpress.com 2007.05.13. 23:57:16

... hmmm, nem rossz...

Tommi 2007.05.14. 10:10:55

Zseniális... Már csak a dal előadója és címe kellene...

oPal 2007.05.14. 22:17:08

Huu Keiichi itt még milyen "tejfelesszáju" volt :)))

Dörmi06 2007.05.28. 20:46:06

Jéééé.... Nahát, nem hittem volna, hogy ide is felkerül a videó, de ennek most nagyon örülök. Mármint, hogy másnak is tetszik :)

A zene egyébként "Back on the Rocks" Mega NRG Man-től. Rajta van egy csomó Initial D-s lemezen ;)
süti beállítások módosítása