S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

A Bugatti vásárlók figyelmébe!

2008.07.12. 14:13 scheerti

Ez a videó képzavarral indít, hiszen mi olyan vicces abban, ha egy lapos sportautóból kifogy a benzin, ráadásul a kúttól néhány méterre?

Tényleg nem lenne vicces, ha mindez nem a világ egyik legdrágább autójával történne. Egy olyan típuson, amelynél a gyártó minden egyes darabon hatalmasat bukik. Ezáltal alig van belőle néhány. Tehát mennyi annak a valószínűsége, hogy egy Bugatti Veyront tóljon valaki be a kútra tankolni, mert épp elfogyott a nafta belőle?

 

Gyakorlatilag semmi. Vagy mégis?

 

 

Igen, ez a nevetés tényleg büntet..

5 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr48564990

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Propeller 2008.07.13. 10:45:22

A Bugatti vásárlók figyelmébe!Ez a videó képzavarral indít, hiszen mi olyan vicces abban, ha egy lapos sportautóból kifogy a benzin, ráadásul a kúttól [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miluman · http://autofilia.blog.hu/ 2008.07.12. 18:08:06

ott tolnak 6 millió eurós (8 az előállítás, -1,5 az ára - egyíb) műalkotást ami nemképes önerőből mozogni,pedig arra tervezték :D

ndr 2008.07.12. 19:08:29

Ehh vett volna Trabantot! Csak teker egyet a benzincsapon, máris jön a takaréknafta! :)
Gondolom nyomta neki, egyszer nekünk is 180 kilóméter volt egy teletank.

GabstarDeLuxe 2008.07.12. 20:00:56

Így teljes a versenzyő feeling, biztos csak nem akarta csúsztatni a versenykuplungot, aztán inkább betolatta magát..:D..amúgyis rallykocsi nincs zsíros kéznyomok nélkül a hátulján :D..bár ezzel azér egy murvás szakaszra nem merészkednék ki, de versenypályán nagyot mehet:D

a röhögés meg roxxor boxxor suxxor pwnz0r :D

e1 · http://beszoltam.hu 2008.07.13. 00:05:51

Nemhiszem, hogy a kifogyott belőle a nafta. Benzines a kicsike. :P Amúgy a viccesség ellenére örülnék, ha ilyen gondjaim lennék. Tudjátok, hogy aztán a kocsmában elmesélhessem haveroknak, hogy "és képzled, a kúttól pár méterre efogyott a VeyronOMBÓL a benzin...".
Amúgy hasonlóan már jártunk unokatesómmal 3x is. Kétszer volt annyi lendülete az autónak, hogy elgurult a kútig, harmadszor pedig félúton állt meg a háztól a benzikkúthoz. Volt kisbandasz, megoldottuk tolás nélkül. :)
süti beállítások módosítása