S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Cult of The Ton up Boy

2008.08.06. 08:57 scheerti

Aki időnként látogatja az Index fórumokat, az talán már találkozott a Café Racer topikkal. Én borzasztóan meglepődtem, hogy a hatvanas évek Angliáját megtestesítő Café Racereknek idehaza is van kultuszuk. Aztán belegondoltam, hogy miért ne lehetne ilyen? Hiszen a zene még mindig klassz, a bőrcuccokon sem tudott annyit rontani David "The Hoff" Hasselhoff, hogy kimenjen a divatból. De erről igazából a szakértőket kellene megkérdezni. A legfontosabb persze a különleges motor, sportos üléssel és kormánnyal, küllős kerekekkel, diszkrét, de egyedi fényezéssel, na semmi hivalkodó csicsa vagy lángnyelvek, ez nem az OCC.  Persze a legtöbb modern Cafe Racer japán, ami főleg annak tudható be, hogy egy-egy korabeli Norton vagy Triumph motorhoz jutni egyáltalán nem olcsó, hiszen azokból már veterán lett, és nem is készült belőlük annyi, mint a későbbi nippon motorokból. Sajnálatos, hogy magyar okmányokkal rendelkező gépek száma igen kevés, amiből ilyesmit lehetne építeni. Regadózni, engedélyeztetni, forgalomba helyezni őket horror. A megszállottakat azonban ez sem tartja vissza attól, hogy elkészítsék és csinosítgassák a saját motorjaikat. Akit érdekelnek ezek a gépek, ne habozzon gyorsan benézni hozzájuk.

Annak, aki pedig nem tudja miről szól ez az egész, itt egy remek videósorozat, ami erősen ajánlott:

 

 

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr73603006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baowah · http://baowah.blog.hu 2008.08.06. 09:57:12

josag, josag :)
a cafe racer es az old school chopper/bobber vonal nagy szerelem

OldFox 2008.08.06. 10:33:57

itt lehet szépeket találni
www.cb750cafe.com/
süti beállítások módosítása