S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Videó, neked!

2008.12.04. 22:14 scheerti

Sokáig  irigyeltem az Indafotós srácokat a beszúrható galériák miatt, gondoltam is, hogy kéne ilyet csinálni a videóknak is. Ez akkor jó ötletnek tűnt, meg is írtam a Karottának. Persze mondta, hogy már régi tervük ez, és dolgoznak rajta fejlesztők.

Aztán valahogy el is felejtettem ezt a dolgot, ma délutánig, amikor is Karotta elküldte a linket, amivel lehet csinálni nagyszerű dobozt az Indás videóknak:

 

fekvőt

 

vagy állót.

 

A formabontó dobozgenerátor használata tényleg olyan egyszerű, mint egy parasztlengő egy falusi kocsmában. Még nekem is ment. Jó szórakozást hozzá.

 

Akinek mégsem menne: Adj meg egy felhasználónevet. Az URL Feed-hez nem kell semmit írnod, csak azt kell még kiválasztanod, hogy milyen széles, és milyen magas legyen a doboz. Ha oldaldobozba akarod embedelni, akkor célszerű álló mintát választani. A tag-részhez társíthatsz  egy speciális taget(címkét), amit minden videódnak meg kell adnod. Ez akkor jön jól, ha például csak egy témában szeretnél videókat megmutatni az oldaladon. Ha nem adsz meg címkét, akkor automatikusan a legfrissebb videóid jelennek meg.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr46804880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2008.12.07. 00:15:57

off:

:(

Honda Stops All Their Formula One Activities... Official Announcement

__________________________________________


www.nihoncar.com/en/news-975-Honda+Stops+All+Their+Formula+One+Activities...+Official+Announcement.htm

boibo 2008.12.07. 00:21:54

scheerti

váááúúú! klassz lett!

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.12.07. 08:58:18

A Honda évek óta fos volt. Tényleg csak azzal kerültek néha-néha reflektorfénybe, hogy zöldre fújták a kocsijaikat, és a környezetvédelemről mondtak egy mesét..

süti beállítások módosítása