S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Mer' azokban még anyag volt

2009.02.20. 08:14 scheerti

Tegye fel a kezét, aki nem hallotta még egy fröccsöző szakitól, vagy mindenhez jobban értő ismerőstől a címben szereplő mondatot! 

A baj csak az, hogy akkoriban is érdekelte az embereket az, hogy adott esetben ki tudnak-e szállni az autóból ha baj van. Videókamera is volt, de akkor még jobbára nem a hiéna marketingesek fegyvere volt a BIZTONSÁGOS AUTÓ. Gondolom, ezekkel a felvételekkel nem is nagyon dicsekedtek. Én legalábbis nem tettem volna.

 

Tessék nyugodtan a fenti videókat mutogatni a hülye nagybácsiknak, mikor a hatalmas kasztnira hivatkozva nem kötik be magukat a zöldséges Merciben!

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr21954166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

monstress 2009.02.21. 10:25:14

Az a baj, hogy mind a mai napig ciki pl. a hátsó ülésen bekötni magad. Arról ne is beszéljünk, hogy hány de hány olyan autót látok, amiben kevésbé képzett polgártársaink gyermekei szinte játszóteret csinálnak a hátsó ülésekbõl, de leginkább a két elsõ ülés között ácsorogva bámészkodnak :-(
Friss baleset: csepel.info/?p=4109
Különösen ajánlom Belo, a szemtanú hsz-át!

Rocko- 2009.02.22. 10:25:38

hát az első video nem igazán számít, lévén kisautókról van szó, és amikor a fenti sztereotipiát elsütik, akkor nagy autóra gondolnak, lásd a lenti videot.
a fenti olyan szempontból érdekes, h kalkulálni kell azzal is.
az alsót meg már láttam, ettől függetlenü lelgondolkodtató.

cs0ki 2009.02.23. 20:23:28

hasonló videó, a fifth gear által készített egy renault modus és egy 940es Volvo töréstesztje, gondolom már sokan látták, de az is nagyon meglepő..
pedig ha valamiben, akkor abban a Volvoban még tényleg volt anyag.. :) (hozzáteszem, én Volvo párti vagy)

comp 2009.02.24. 21:39:55

Mit is kell nézni?
Hogy összetörik egy kacsa meg egy (talán) polo? Amik már akkor is kisautók voltak, tehát ezen senki sem csodálkozik? De a lanciában már valószínű életbe maradtak volna?
Az amcsi autók utastere meg elég kevéssé deformálódik, az hogy kiesnek az emberek nem az anyag hiánya.
Valahogy nem látom alátámasztva az állításod.
Ha lett volna a sorban merci, vagy bmw vagy hasonló kaliberű autó amivel kapcsolatban mondani szokták, akkor elhiszem, de a papírdobozok régen is törtek és ma is.

Bikeman 2009.03.06. 20:32:19

cs0ki:

Csak azt nem tudják sokan, hogy a 940-esből kivették a motort-váltót, ezért az "üres" elejével történt az ütköztetés, ez azért nem mindegy. Így sokkal nagyobb volt a sérülése, mint egy nem buherált Volvonak.
süti beállítások módosítása