S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Egy világbajnok autója

2009.04.09. 12:42 scheerti

Nem vonom kétségbe, hogy Palik László sajátos közvetítési stílusa néhány embert kifejezetten idegesít, még a mindig békés Prokee is beszólt, pedig őt igazán nehéz kihozni a sodrából. 

Bevallom, nekem is volt már olyan, hogy le kellett halkítani a tévét, mert a vasárnapi pörkölt után kicsit meredek volt a sok ökörség. Aztán mindig belegondolok, hogy mennyivel rosszabb sportkommentátorok vannak nála, akik ráadásul még unalmasak is. Laci szerencsére nem ilyen, mindig dob valami újat a kalapba, amin röhöghet az ember egy jót.

A 2009-es szezonban sem kellett sokat várnunk, Laci főnixmadárként tért vissza, megújult erővel fikázott-oktatott-fenyített.

 

 

Ha Palik Laci mondja, akkor EL KELL HINNÜNK, HOGY HAMILTON AUTÓJA PUSZTULMÁNY!

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr831055680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2009.04.11. 20:02:24

Az azért elég kemény volt Malajziában, amikor ódákat zengett saját magáról, hogy a fabódéból a fekete-fehér monitoron a krosszmotorosokat azonosítva micsoda rutinra tett szert nyugati kollégáihoz képest, két percre rá az álló autójából, fejét lehajtó (tehát kamerán kitűnően látható, ráadásul közeli volt) Trullit Glocknak nézte... Meg ez a beazonosítósdi nemigen szokott neki menni.

ciel 2009.04.14. 17:59:14

"..fabódéból a fekete-fehér monitoron a krosszmotorosokat azonosítva.."
..egy katonatarsam a TV-tol vonult be. O meselte, hogy egy motokrosszverseny vegen Palik osszekeverte a gyoztest valakivel. A technikusok meg a felvetelt szavankent ollozva korrigaltak ezt mielott adasba kerult volna :)
süti beállítások módosítása