S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Egy magyar motorversenyzőről

2009.05.16. 07:44 scheerti

Az az igazság, hogy nem akartam írni a Talmácsi körül kavargó viharfelhőkről, átmeneti balhénak tűnt ez az egész, a Forma1-ben a hisztikirály Alonso számtalanszor eljátszotta ezt a McLarennél és a Renaultnál is. Csapat szinten pedig a Ferrari fenyegeti Ecclestone-t úgy 10 éve, hogy abbahagyja a versenyzést HA....  

Nos, Alonso még mindig pilóta, a Ferrari még versenyben van. Azt gondoltam, hogy itt is valami hasonló lesz, kis szájkarate aztán minden megy a maga útján. Ehhez képest itt egy magyar sportoló, egy világbajnok motoros, akinek épp nincs csapata, nem indul a versenyen. Bede Márton írt korábban Talmácsiról egy publicisztikát, azzal az írással nem tudtam azonosulni, de sokan mások sem, kapott is rendesen a fejére a szerző kígyót-békát. Újra írt Talmácsiról, ezúttal azonban nagyon igaza van. Különösen abban, hogy Talmácsi Gábor nem világsztár. Borzasztó rossz ezt így leírni, főleg akkor, ha az ember szereti a motorversenyzést és örül, ha magyar versenyzőnek szurkolhat. Az igazi baj mégis az, hogy az ilyen versenysportokban szinte azonnal talál a csapat egy másik, hasonlóan tehetséges pilótát. Azért reméljük, hogy hamarosan Talmácsi Gábor ismét motorra ül, az ő feladata a versenyzés, nem a szerződések elemzése.

 

Itt egy interjú Gáborral a botránnyal kapcsolatban:

 

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr261124409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocko- 2009.05.18. 19:22:44

nem ismertem a témát, de sztem teljesen korrektül elmondta. érthető a döntés.

edington 2009.05.19. 02:37:32

Azt látom Talmácsi egész metakommunikációjában, hogy fél. Kezdi észrevenni, hogy a menedzsment csak az utolsó facsarintásból előszökő legutolsó cseppeket akarja kinyomni belőle. Ő eddig szart bele, jogosan, de itt már neki kéne harcolnia. De még mindig szarik bele. Pedig nem kéne.

Gerysson 2009.05.25. 01:27:41

Talmácsi a motorozás Baumgartner Zsolt-ja!

Kicsi79 2009.06.01. 11:11:40

Akármi van, Talmácsi bekaphatja! Lehet, hogy nem motorozik rosszul, de emberileg egy büdös bunkó. Bejött hozzánk vásárolni: köszönés, kérem, köszönöm, elköszönés nyista. Ennyi. Egy igazi rohadt bunkó.

Marc94 2009.06.17. 21:02:06

és mégis motogpbe kötött ki:D

mechorang 2009.07.27. 08:54:00

@Marc94: és egy jó szerződéssel, már 5 ponttal :D
várjuk a mea culpákat... :P
süti beállítások módosítása