S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

A szerb Lowrider

2009.10.28. 21:06 scheerti

Sose szerettem a Lowridereket. Igen, ismerem a történetet a mexikói csikánókról és a gonosz kaliforniai rendőrökről, akik megbüntették őket a túl alacsony autók miatt, és hopp, már meg is született a Lowrider, az ellenállás jelképe. Tény, hogy a legkedveltebb Lowrider-alapok  futóművén nehéz rontani, de egy ugráló autó a legkevésbé se menő. A paródiák azonban zseniálisak, főleg, ha az öreg kontinensen készülnek. Néhány szerb srác pedig zseniális videót csinált, nem volt Impala, csak Zastava 1300, nem volt hidraulikus futómű, csak néhány haver. Megoldották. Fasza.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr1001482477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása