S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Lambretta menő kempingezőknek!

2010.12.15. 18:36 scheerti

Aki hallott már a Lambrettáról, az tudja, hogy milyen zseniális robogó volt, mennyivel ügyesebb, jobb a Vespánál. És drágább, természetesen. Most, hogy a régebbi Vespák is kezdenek megfizethetetlenek lenni, a Lambretta-árakat az űrbe katapultálta a retróhullám, egyre többen szeretnének ilyen robogóval közlekedni, túrázni. Igen, túrázni. Volt idő, amikor nem csupán az elvetemült modok utaztak több száz kilométert egy alaposan megrakott robogóval. És nem Thaiföldön, barátaim, ó nem.

Sokáig azt hittem, hogy az NDK-s kempingezőket nem lehet überelni, hiszen ha volt nemzet, aki értett a sátras-utánfutós kiránduláshoz, akkor ők biztosan. De ők is eltörpülnek az angolok mellett, akik ezt a zseniális klipet készítették a hatvanas években. Hát nem pompás?


 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr552518038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spark82 2010.12.17. 19:43:29

Azt hiszem, én most keresek egy csendes sarkot, és megbolondulok. :)
süti beállítások módosítása