S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Autóápolási tippek Macedóniából

2011.10.08. 12:54 scheerti

A mostani poszt tanulságát nagyszerűen összefoglalta az akkor még A-kategóriás filmekben játszó Nicolas Cage az azóta autóbuzi fikázók célpontjává lett Tolvajtempó című filmben:

Roger a nevem uram, segíthetek?
- Nahát, az én nevem is Roger. Tudja gondban vagyok. 3 hónapja élek itt, van pénzem, izlésem, de a társaság sehogy sem akar befogadni és az estéim nagyon magányosak.
- Hát egy Ferrari biztos változtat ezen.
- Talán... De tudja ... ez volt az ... igen, 3 ilyet láttam ma reggel parkolni a Starbucks kávézó elött amiből egy dolog következik. Túl sok az önelégült barom a városban, akinek túl sok a pénze! Tehát. Ha én egy 67-es, 275-ös GTB-velé furikáznék....
 - Ön nem egy önelégült barom lenne uram, hanem egy műértő!"
 

 Képzeld el, hogy szorgalmas macedón gengszter vállakozó vagy, bőven van pénzed, már meg is vetted az új CLS 350 CDI-t, természetesen fehérben, mert érted és szereted is a szépet, meg passzol is a hófehér nadrágodhoz, amiről betépett afrikai kurvák szokták felszívni kokaincsíkokat. De a fehér Mercedes hamar koszos lesz, az pedig nem illik egy ilyen vagány sráchoz. Sajnos az utastér sem makulátlan, pedig a haverod, Dragan is vigyázott, hogy ne vérezze össze, amikor a nővére esküvőjén a sógora véletlenül lábon lőtte. Nincs mese, le kell mosni, arra pedig kétségtelenül a legalkalmasabb hely a benzinkút, ott is a gépi, nagyomású mosó. A nagynyomású mosó elindítása után pedig adja magát a nagyszerű ötlet, hogy az utasteret is át kéne csapatni egy kis vízzel. Íme tehát az autóápolás mestere:

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr793287400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiky944 2011.10.08. 13:50:18

ilyen nálunk is van
csak csodálkozott a paraszt h égtek a légszákvisszajelzők a műszerfalon,mer minden csati vízben állt

vancello · http://vancello.hu 2011.10.09. 00:32:57

Úristen!
Amúgy a Tolvajtempó az egyik kedvenc filmem. Kihagytál egy mondatot. "Dupla öröm, fele élvezet"

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2011.10.09. 07:47:34

Úgy kopipészteltem, a helyesírási hibákat se javítottam ki benne:)
süti beállítások módosítása