S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Mindent visszavonok,jogosítványt a nőknek!

2007.02.12. 20:05 scheerti

Emlékeztek még Daniel-re a ,Marseille-i taxisra aki a hülyegyerek rendőr haverját húzta ki mindig a szarból a hihetetlen taxijával és bámulatos vezetési képességével? Luc Besson nagysikerű filmjét felejtsétek el, a valóság jobb. Ismerős valakinek Sabine Schmitz neve? Ha nem az sem baj,elmondom ki ő. 1969-ben született Nürburg mellett egy hoteltulajdonos család gyermekeként.A Nürburgring-i pálya mellett felnőve nem csoda ha néha kijárt a pályára menni egy-egy kört. 1996-ban megnyerte a 24 órás Nürburgringi versenyt egyedüli nőként. Biztos valami könnyű pihentagyú amatőrverseny lehetett a  Nordschleife-n,gondolhatnánk,de nem. Sabine most taxisofőr. Kiváncsi túristáknak mutogatja a pályát,eddig több mint 20 000 alkalommal ment körbe rajta,ez évi 1200 alkalom. De ne kezdjük el sajnálni Schmitz kisasszonyt azért,hogy egész nap körbe-körbe viszi a hülye kiváncsiskodókat a pályán mert ezt legtöbbször VERSENYTEMPÓBAN teszi. Egy BMW M5-el!

 

És,hogy hogy jön a képbe Jeremy Clarkson a Belsőségen  ideiglenes köztuálatnak örvendő Porschegyilkos? Az első videón viteti magát egy ideig a pályán. A másodikon,nos ott már bonyolultabb a helyzet, Clarkson felállított egy rekordot a pályán egy Jaguar S-Type dízellel amit Sabine megpróbál megdönteni egy FORD TRANSIT-tal.A végeredményt nem lövöm le,nézzétek meg és titokban gondolkozzatok el milyen lenne ha minden csaj így tudna vezetni.

 

 

Hammondék így ünnepelték meg a Transit 50. születésnapját,mondhatom ennél szebb ajándék nem is kell egy kisteherautónak. És most ne tessenek azzal jönni,hogy "úgy könnyű,hogy a pályán nőtt fel és különben is versenytechnika van alatta", az ilyen nőket igenis meg kell becsülni.

4 komment

Címkék: verseny top gear nürburgring nordschleife

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr7836085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baowah · http://www.jonvukk.tk 2007.02.13. 10:22:01

hat azert eleg szarul erezhette magat az a motoros, akit leelozott egy tranzit.

ommm 2007.02.14. 08:41:40

scheerti: ez a kivétel, amelyik erősíti a szabályt...

attilag78 · http://attilag78.blog.hu 2007.02.20. 11:23:12

Remélem, elhiszitek nekem, hogy én már 1996-ban ismertem a hölgyet (persze nem személyesen). Valóban kiváló sofőr. A Transitos videót nem láttam, csak hallottam róla. Valakinek esetleg megvannak a videók? A youtube-ról leszedték, de megnézném őket. Akinek megvan, az légyszi dobjon egy mélt nekem. Előre is köszi!!

Más: szerintem a könnyű verseny és a Nordschleife kizárják egymást :)) Tudom-tudom, elfogult vagyok a témában :))

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.02.21. 15:51:30

Igen,egy ideig nézhetőek voltak aztán elkezdték levadászni őket a youtube-ról.
süti beállítások módosítása