S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Egy rendőrségi Pannónia groteszk története

2007.12.20. 22:49 scheerti

Egy  kedves barátom mutatta ezt a két képet, amit elég sokáig nem tudtam hová tenni. Mindenesetre elgondolkodtató. Sokáig gondolkodtam posztoljam e ezt a két képet, nem lesz e újfent cigányozás és anyázás? Remélem nem. Viszont van annyira morbid, hogy ezt látni kell:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szomorú, főleg az, hogy a Rendőrség egy ilyen csodálatosan rendbehozott Pannonia motorkerékpártól esik el...

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr46270871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

murci 2007.12.21. 11:45:21

magyarul, ha betörnek a házamba és szétcsapom aztaki betört akkor engem csik le a fakabát??? mert akkor kurva gyorsan beszerzek még pár tárat és jó eséllyel az intézkedő közeget is behatolónak fogom nézni.
Milyenmár ez, abszurdisztán bazmeg, usa-ban ha betörnek hozzád akár le is lőheted, it meg ha egy biztonsági őr megmenti 20 ember életét akkor lecsukják! Nem a rendőrökkel van itt a fő gond, hanem az elbaszott balkáni törvényeinkkel. Valszeg a motor tulajdonosának éppen nem volt 30-40 ezer forintja, ha lett volna akkor aznap nyugodtan alszik otthon, És emiatt az egyébként normális rendőröket is leírja a társadalom.

egyiketsem · http://egyiketsem.blog.hu 2007.12.21. 13:27:23

Esetleg a Zugügyvédnek is elküldhetnétek ezt a cikket, a pontosabb körülményekkel. Ha tényleg így van, és csak ennyi, akkor valakinek a zsaruk közül ezért fizetnie kéne.

rognork 2007.12.21. 13:42:11

annyira magyar. sőt, hungarikum.

amúgy a rendőröknek lófaszt a seggébe, válogatás nélkül. a rendesnek is. kein entschuldigung.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.12.21. 13:42:48

Nem vagyok az igazság védelmezője, én csak leírtam a két képről amit láttam. Engem inkább a motor érdekelne mint az, hogy ki lopott szinesfémet róla. Mindazonáltal aki egy ilyen motort megcsonkít azért, hogy párezer forintot kapjon a MÉH telepen az alkatrészeiért annak a kezét azonnal levágnám, bőrszíntől, politikai hovatartozástól, kortól és nemtől függetlenül..

ommm 2007.12.21. 14:41:31

farmertörvény kell. és kész.
mindenkinek jogában áll megvédeni tulajdonát.

Prophet 2007.12.21. 16:40:18

Bravó. Máshol meg sem történhetett volna. A roma meg mióta állampolgár? Ha nem vonatkoznak rá a törvények, akkor miért kapja meg azokat a juttatásokat, mint amit a rendes, törvénytisztelő emberek? Méginkább, meg sem kapják.

Tényleg jellegzetes, emlékszem, amikor egy rendőr kivételesen üldözőbe vett egy jogosítvány, érvényes műszaki nélkül vezető egyedet, majd futva próbálta elérni. Földre is teperte, de a tettesnek a szíve szakadt, mert beteg volt vagy mi. Persze a rendőr volt a hibás. Vagy amikor a "Gárda szelleme" szállta meg az erdőőrt, aki leterítette a rátámadó, baltás cigányt. Akkor mit várunk? Nap mint nap szembesülünk, hogy a többségi társadalom el van nyomva, le van szarva, az idióta törvényeink csak akadályoznak, védeni nem védenek. Minket. És itt a fehérgalléros bűnözőkről is érdemes szólni.

George 2007.12.22. 00:56:30

Jókurvaanyjukat! És még finom voltam, és nőies...

enn 2007.12.22. 01:01:57

George drága, nőies...humm egy nő (értsd én :P) inkább így fogalmazna, h
ott basszák meg az összes elcseszett törvényüket a hülye bírák, satöbbik... a magyar törvények csak annak hasznosak, aki csinálta őket, és puha bőrfotelből mozgatja a sakkbábúkat...ennyi :S

jobbik66 2007.12.22. 21:12:30

No comment... vagyis annyi: éppen a Fehér karácsony című számot hallgatom!
süti beállítások módosítása