S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Motor van eladó!

2008.04.28. 07:59 scheerti



Macs
barátom két év használat után úgy döntött, hogy megválik szeretett egyhengeresétől, egy Honda CBF 250-től. 2006-ban vásárolta, teljesen újan, épp két éve. 4500 kilométert tett bele, ez borzasztóan kevés. Esőt, sarat sosem látott, még a széltől is óvta. Szigorúan elzárva tartotta mindenki elől, télen szigorúan fűtőtt garázsban pihent a masina. Kihasználatlanság miatt eladó, és itt tényleg szó szerint kell érteni a dolgot, ugyanis sajnálja a jó meleg garázsból kivinni a pesti albérlet omló vakolattal megspékelt falai alá. Ilyen a gondos tulajdonos, azt hiszem. Karcolásnak, horpadásnak nyoma sincs, szalonba lehetne állítani az új modellek mellé, valaki biztosan megvenné. Egymillió forint felett volt az ára, 750000 forintot kér érte. Eredetvizsgát épp a múlt héten csináltatott, még majdnem 60 napig érvényes. Új tulajdonosa jól jár vele, városba, kisebb túrákra ennél jobb motort kár is keresni. Akinek tehát egy megbízható motor kell, és gondos tulajdonostól szeretné ezt megvenni, ne habozzon keresni Csabit.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr23440732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csiky944 2008.04.30. 08:29:25

munkatársam pedig nézegette az autód a neten Sámuel,aztán ő is vett egy 19-est :D

sámuel 2008.05.01. 11:30:37

Helyes, jól is jön az RS mellé egy lágyabb autó a hétköznapokra, én is tartok mellette egy Clio I-et. Szóval várom szeretettel az ismerősödet, jó úton jár már :)))
süti beállítások módosítása