S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Csak keresztbe'

2012.09.28. 15:33 scheerti

A Drift Alliance egy különös társaság, sok hasonló csapattal ellentétben náluk nem fontos, hogy bikinis csajok törölgessék a kocsikról a gumiport, sőt, az autóik sem csillognak, látszik rajtuk az üzemszerű használat, az sem baj, ha már odakoppantották valahol. A borzasztó hangos zenét üvöltető, szájtátó közönségnek rendezett kritikán aluli driftbemutatós hagyományokkal teljesen szembefordulva mennek kilinccsel előre, nincs is közönség, csak ők egymás között, hiszen ők driftelni vannak ott, nem megmutatni, hogy mennyire faszagyerekek.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr254808515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HippY 2012.09.28. 16:14:25

tudnátok adni egy youtube-os linket? UK-ból rosszul jön az indavideó :/
süti beállítások módosítása