S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

A baromság netovábbja

2007.02.22. 18:28 scheerti

Az internet különleges hely ahol a csupa hasznos dolog mellett megjelennek viccesnek gondolt írások videók,lánclevelek. A kéretlen levelek rohadtul idegesítőek és tele vannak Viagra reklámokkal meg midnen vacakkal. A legjobbak azonban a FAKE videók az ún. Hoax-ok amik álhírekkel riogatnak,összeesküvéselméleteket gyártanak. Ezek különlegessége,hogy hihetően vannak tálalva és az egyszerű felhasználók általában be is szopják. Vannak köztük buta városi legendák amik már több évtizede terjednek és mindig van valóságalapjuk de alapvetően baromságok. Ezt a video-t a Karotta Közlönyön láttam,mert Karottának problémája akadt az örökké megbízható SUV-jával.(bocsánat az még TEREPJÁRÓ volt).

 

Ezt írja Karotta:

A Terrano, az örökké megbízható, példásan karbantartott vészmobil, ami mindig megy, most elromlott. De még hogy!  A minap, amikor Kaliforniába tartottam kipróbálni az Opel GT-t, amiről életem eddig legsótlanabb, legrosszabb cikkét írtam, szóval a minap, pont, mire beálltam vele a szerkesztőségi mélygarázsba, felforrt a vize. Vagy legalábbis azt mutatta. Még feltolattam vele a rámpára, amin állnia kell (liftes rendszerű rémgarázsunk van, a világ legelcseszettebb ostobasága), felező összkerékben, ahogy kényelmes, leállítottam, és elrohantam a reptérre.

Mikor négy nap múlva visszatértem, és kinyitottam volna a motorházat, megnézni a vízbajt, nem nyílt a központi zár. Ez is leszívta az akksiját. Na most. A Terrano ajtajai kulccsal nem nyílnak, én már így vettem. A csomagtartón át lehet vészhelyzetben bemászni. Mivel azonban a falhoz tolatva álltam meg, nem lehet kinyitni a csomagtartót. Ördögi helyzet. Még érlelem a megoldást.

Ekkor valaki jószándéktól vezérelve berakta az alábbi videot,amin egy csaj egy kilyukasztott teniszlabdával nyitja ki a kocsiajtót.

 

 

A youtube-on számtalanszor fenn van ez a video,és szinte mindegyikhez beírta valaki büszkén,hogy nem működik mert kipróbálta. Most akkor tessék elképzelni a sok hülyét akik egy ránézésre is kamu video alapján megpróbálják kinyitni a kocsijukat egy lyukas teniszlabdával. És a legszebb az egészben az,hogy megették a végén az áltudományos magyarázatot miszerint a teniszlabdában összenyomódó levegő képes kinyitni egy zárat. Gratulálok.

 

7 komment

Címkék: video idióta legenda

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr2339229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

omm · http://ommszem.blog.hu 2007.02.22. 18:52:33

azt aztán fújhatná még a keresztanyjatérdekalácsával is az biztos

attilag78 · http://attilag78.blog.hu 2007.02.23. 09:23:27

nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki bevegye, de úgy tűnik, hogy vannak elegen :)))

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.03.29. 21:53:02

Na nem gyerekek, ezzel a baszakodással menjetek más blogra. Ez nem az a hely ahol egymással bunkózunk,itt béke van. Nem szeretné ha ez a blog is olyan lenne mint az őshomár volt. Aki csak azért jön mert buzizni akarja a másikat azt kimoderálom a picsába. Felőlem gyilkolhatjátok egymást a subbán, Totawé blogján is,de itt nem... "Ha más házába megyünk akkor nem szarunk a szőnyegre." alapon kérlek benneteket ismételten,hogy ne ITT baszogassátok egymást. Köszönöm!

Tommi 2007.04.12. 06:28:11

Ez a videó egyértelműen hülyeség...
süti beállítások módosítása