S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Ki gondolta volna,hogy közveszélyt okozni ilyen mókás dolog?

2007.02.22. 20:50 scheerti

Nincs év,hogy a kereskedelmi tévék valamelyike ne adná le az Ágyugolyó futam c.filmet. Készült belőle 3 rész,van miből válogatni. Érdekes,hogy olyan színészek mint Burt Reynolds, Roger Moore, Jackie Chan , Dean Martin Sammy Davis Jr. képesek voltak elvállalni egy-egy szerepet egy ilyen nyilvánvalóan komlytalan filmben. A történet nem bonyolult: Adott egy verseny,szabályok nincsenek,nyeremény van. A versenyzők különböző "vicces" helyzetekbe keverednek míg a célhoz érnek. Ki gondolta volna,hogy egy ilyen már készültekor is B kategóriás filmnek 25 évvel késöbb követői akadnak?Egy csapat,többségében dúsgazdag sportautótulajdonos elhatározta,hogy ők bizony végigmennek a fél világon,padlógázzal. A klip nagy részében a közúti közlekedés minden szabályát megszegő autósok és motorosok láthatóak,akik nagy örömmel vállalják a nyilvánosság elött is arcukat. Kishazánkon is év mint év áthalad egy-két ilyen verseny aminek a célját senki nem érti. Biztos jó dolog,ha valakinek van egy 1-200 000 eurós autója amit összeragasztgat matricákkal, és még két tucat társával feltűnést kelt egy olyan országban ahol a Mazda MX5-öst mindenki Ferrarinak gondolja.

Itt a video,érdemes megnézni,van benne elguruló kerék is:

2 komment

Címkék: video verseny idióta veszélyes

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr139280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2007.02.23. 08:40:25

A Gumball jó dolog. Tudom ajánlani a másfél órás Jackass részt, ahol Johnny Knoxville-ék végigkisérték a mezőnyt egy régi Jaguar XJ-ben. Príma...

attilag78 · http://attilag78.blog.hu 2007.02.23. 10:57:04

Kár azokat a szép autókat felmatricázni... Biztos jó buli, de én nem vennék részt egy ilyenben, inkább egy kiruccanás a Nordschleife-re. Tudom, ez már lassan beteges, de akkor is :))
süti beállítások módosítása