S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

No Comment

2007.03.04. 17:26 scheerti

Talán emlékeztek még rá,hogy a Belsőségen volt néhány hete egy olvasói levél ami egy MaxEL-el megesett történetről számol be. Egész véletlen kattintottam oda egy cimke kapcsán ,gondoltam elolvasom az azóta keletkezett kommenteket. Az utolsó, 2 hete kelt hozzászólás elég "velősre" sikeredett. Természetesen vendégként,e-mail címet nem megadva írta "vincent" aki megpróbálta a mundér becsületét megvédeni. De hogy! Elég érdekes stílusban próbálja a "faszkalap" állampolgár tudtára adni,hogy ő bizony nem egy a sok FASZKALAP renőr közül akik csak szopatni tudnak. Továbbá meggyanúsítja az összes kommentelőt azzal,hogy ők verték szét a fél várost októberben. Mindenesetre a részemről NO COMMENT  a dologhoz. A becsületesen és korrekt módon dolgozó (és nem mindenáron büntető) rendőröknek továbbra is respect és üdvözlet egy faszkalaptól aki nem volt ott egyik őszi zavargáson sem.

Na ez az igazi Magyarisztán!

Nem kétlem, iszonyat sok flúgos köcsög van a testületben, erősen demoralizálva az országot, de ahogy olvasom itt a hozzászólásokat, valamivel azért ellensúlyozni kell ezt a rémisztően sok parasztot. Kisebbség az aki jól végzi a munkáját, de azok igenis mindent megtesznek, hogy a "sértett", - aki életében nem dolgozott, meg különben is szarik mindnere, majd a rendőr megtalálja elven él -jól érezze magát. Örülhet az a sok faszkalap aki a fenti hozzászólásokat írta, hogy megszegi a törvényt, sőt büszke arra is, hogy a törvényesség -ha mégoly hülye - szolgáját lefaszkalapozhatja. Igen, ti voltatok kint októberben, akik alig vártátok, hogy kárt tehessetek. Sajnos én csak otthonról néztem. Nem várom, hogy aki elolvassa mellém áll, de én becsülettel megdolgozom azért a rongyos kis lóvéért, és az életemet teszem fel arra, hogy a Magyarisztán idióta lakosságával megértessem: a törvényeket be kell tartani, akkor nincs gubanc. DE ITT MINDENKI CSAK KIHÚZNI AKARJA MAGÁT ALÓLUK. Állatok vagytok! Tisztelet a kivételnek.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr6042790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2007.03.04. 20:51:36

Nekem nincs különösebb bajom a rendőrökkel, van jó pár ismerősöm/haverom a rendőrségi körökből. De ez a hozzászólás már mégis csak sok...

Tommi 2007.03.04. 21:54:37

Scheerti, tudsz nekem segíteni?

Hogy szúrok be linket úgy, hogy egy szóval lehessen rálépni. Illetve hogy szúrok be YouTube-os videót?

ommm 2007.03.05. 09:22:24

Tommi: html kódra válts és oda szúrd be az embedd sort a tube-ról...

mellesleg, érdekes egy hozzáállás egy rendőr? oldaláról...

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.03.05. 10:16:08

jah,már én is írtam a blogodra Tommi,hogy hogyan kell...
süti beállítások módosítása