S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Reggeli Lancia-fetisizmus a hét videójával!

2007.04.12. 08:55 scheerti

A blogoknak megvan az a rossz tulajdonságuk,hogy nem írják saját magukat. Néha elég sokat kell keresnem mire megfelelő anyagot találok máskor meg hipp-hopp ölembe hullik egy annyira jó téma ami mellett nem lehet elmenni szótlanul. Aki olvassa ezt a blogot az tudja,hogy mindent imádok ami a rally-val kapcsolatos ezért mikor ezt a videót végignéztem már tudtam,hogy postolnom kell. Lancia Rallyautókat mutat meg természetes közegükben:kilinccsel előre sodródnak eszeveszett tempóval a cél felé. Van itt Fulvia,  Stratos HFB-csoportos Lancia 037-es,Delta S4 és Delta Integrale. Na meg egy korrekt kis olasz oldal ahol képeket találtok ezekről a kocsikról.Kell ennél több egy postba? Na ugye! Azt hiszem kétségkívül ez a hét videója, és az utóbbi hetek legjobb rallyvideója amit láttam:

 

 

                 

4 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr957546

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2007.04.12. 09:17:25

Kevés videót nézek végig, de ezt igen. Annál is inkább, mert volt szerencsém egy Stratoshoz és kegyetlenül beteg dolog volt. Szűk, kicsi, hátadat melegíti a motor és szinte egyként raktad oda, ahová akartad, hihetetlen gép.

camell 2007.04.12. 16:43:45

Na, ez az a vadság, amiről a Porsche-post kapcsán írtam...

Megabrutál.

oPal 2007.04.13. 09:06:49

1 kár van csak.
Zenés video :D miért nem a motorok dalolnak :S

feketefene · http://feketefene.wordpress.com 2007.05.20. 20:40:24

mekkora a video...Lancia rulez!
süti beállítások módosítása