S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Kacagás és önirónia az utakon!

2007.04.28. 18:57 scheerti

Néhány évtizede még elképzelhetetlen volt,hogy az emberek mindenféle übervicces dologgal ragasztgassák össze autóikat,bár városi legenda terjedt a "Nem vettem,nyertem" feliratú Zaporozsecről mégis ritkák voltak ezek. A kapitalizmus egyik új csodája,hogy az emberek összeragasztgathatják autóikat mindeféle matricával, ami lehet ironikus,dicsőítő vagy fitymáló. A különös szokás nem csak nálunk terjed el, sok országban népszerűek ezek a kedves kis feliratok a járműveken. Itt egy válogatás típusmegjelöléssel,a teljesség igénye nélkül. Vannak akik egyensen Fórumon  osztják meg egymással a legjobb találatokat. A feliratos oldalon autók és motorok hangjait lehet meghallgatni,személyes kedvencem a Rába aminek meghallgatásakor ajánlom szíves figyelmetekbe a "Lukas Turbó" kifejezést amit érdemes kicsit boncolgatni. Jó szórakozást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr7564699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása