S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Amikor a Wolfsburgi fal adja a másikat!

2007.05.07. 19:13 scheerti

Háh,bámulatos video ami megerősít abban a hitemben,hogy az emberi butaság határtalan. Szinte öröm nézni,hogy a kőkemény tuner az arcpirító balfaszság határán egyensúlyoz,és a rossz oldalon ér földet. A videokamera az egyik legnagyszerűbb találmány,ma már alig nehezebb mint a múlt század kedvessége és ezzel bánni is tud az emberek többsége. Alkalmas arra,hogy kivagyi droidokat filmezzünk vele, akiket utána az internetre téve milliók röhöghetnek ki,vagy éppen utálhatnak meg. A video már régebben készült,azóta biztos megint az úton van az MR2. Sajnos nem tudom ki vezetett,de tippem azért van...




3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr9572331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

murci 2007.05.07. 19:31:42

LOL ez mekkora balf*sz, arréb tette egy picit a foxit. Utána mit kaphatott a tulajtól :)

TomAsuzukis 2007.05.07. 23:03:39

Hehe,a kisköcsög...
De hát az én időmben is megtörtént ez,csak Zsigával és Trabival.Ki mondta,hogy intelligensebbé válik az emberiség?????

ommm 2007.05.08. 14:25:19

na ja, szépen lebontotta a Jetta/Ventót, érdekes módon az MR2-esnek nem látszott nagy baja. Viszont az Integráért kár volt, én szétkúrtam volna a csóka fejét, lehetőleg egy gőzkazán-piszkálóval.
süti beállítások módosítása