S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Drift Bible kick ass!

2007.07.01. 19:19 scheerti

Tanulni,tanulni,tanulni. Megmondta már Lennon is. Vagy Lenin volt? Mindegy. A lényeg,hogy van itt egy hasznos kis videó amit az internetnek köszönhetünk , meg persze Keiichi Tsuchiya-nak aki nem mellesleg a drift egyik legismertebb  és legszimpatikusabb figurája. Az S-blog mindig is igyekezett a közszolgálatiságot előtérbe helyezni úgyhogy kötelező jelleggel nézze végig mindenki, mert értelme van. Nem csak idióta pörgést mutat a hóban játszó kamaszokról hanem  néhány olyan technikát amivel közelebb érezheti magát mindenki a drifthez. Fejlett világunkban az ember elengedhetetlenül fejlődik és tanul valami újat,  a folyamatos fejlődésre való tekintettel elkészült ez a fantasztikus kis Drift lecke 10 percben Keiichi-vel és a Hacsijával. Az egyikkel. A drift egy olyan sport,ami tanulható. Nem mindenki lesz D1-es sztár de kis gyakorlással szerezhet némi alapot ami ha másra nem is jó akkor szórakozásra esetleg a közúton bekövetkező veszélyes helyzetek kivédésére alkalmas. Az Istenért,senki ne rohanjon a videó megnézése után azonnal a közútra gyakorolni egy 1.4-es Astrával,mert annak borulás lesz a vége. Ezeket az autókat ezer heyen megerősítik,megtámasztják,hogy képesek legyenek elviselni a terhelést. Egy átlagos autó nem fogja. Tehát mindenki ésszel gyakoroljon és ha lehet akkor ne forgalmas helyen,mert az ilyen mutatványokra eléggé rá lehet b***ni,főleg akkor ha egyáltalán nem ismerjük a kocsit. A 70 lóerős pereckormányos Ladával ökörködni jól lehet,driftelni nem. Ehhez is kell pénz,elég sok,erről Karotta is tudna mesélni aki a párszázezres gyakorlóautónak szánt Hacsijával bőven 2 milla felett jár. Szóval mégegyszer leírnám,hogy aki megnézi ezt a videót az NEM LESZ DRIFTER,ez csak egy elméleti bemutatása annak amit ők évtizedek óta gyakorolnak és álmukból felkeltve is jobban csinálnak mint egy átlagos sofőr. Jó szórakozást a videóhoz,nem fog csalódni aki végignézi...


9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr88109598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oPal 2007.07.02. 10:03:57

Ezzel a videoval ugye nincs is gond, viszont az a franc film, amit tavaly kiadtak, na az után is sokan driftbajnoknak gondolták magukat...

ráadásul FFes Ass-dragging van mindenhol.

miluman · http://autofilia.blog.hu/ 2007.07.03. 21:53:15

most töltöttem le a Drift Society DVD első részét, irdatlan amit abba is csinálnak...akik ezt megnézték már csak azért se menjenek rögtön driftelni, mert amint látták csak hástókerekhajtású autóval lehet, ami nem áll minden garázsban :) mostanság elég ritkák, kivétel a bmw meg mercik, na meg a ladák de azok általában gyengék hozzá...szóval az 1.4es astra nem drift autó :)

miluman · http://autofilia.blog.hu/ 2007.07.03. 21:53:16

most töltöttem le a Drift Society DVD első részét, irdatlan amit abba is csinálnak...akik ezt megnézték már csak azért se menjenek rögtön driftelni, mert amint látták csak hástókerekhajtású autóval lehet, ami nem áll minden garázsban :) mostanság elég ritkák, kivétel a bmw meg mercik, na meg a ladák de azok általában gyengék hozzá...szóval az 1.4es astra nem drift autó :)

Sopánka76 2007.07.04. 22:21:08

Hmm, klafa! Sierra Cossie-val is lehet, némelyik még csak 15 éves... :) :( 1szer még veszek 1et. Vagy egy XR4i, a családi sportautó. Tökjó ezt mindenhova beírom, aztán ebből se lesz semmi. :D Álmodozni jó!

A mai esőben azért a kézifékest lehetett gyakorolni! Azon a gumi se kopik annyira! Csak vigyázni kell, egyik aszfalt ilyen, a másik meg olyan! Vizesen egészen nagy különbségek lehetnek tapadásban!

Lally 2007.07.05. 15:53:28

Lehet,hogy már láttátok ezt a videót?Keichi és F430.www.youtube.com/watch?v=60X_SMZiTt4&mode=related&search=

Dörmi06 2007.07.08. 16:11:38

miluman, ha az tetszett, akkor töltsd le a JDM-Insider 4 részét is. Az még a Drift Society-nél is jobb. Ja, meg a Hasiriya című kis szösszenet is megér egy fél órát.

miluman · http://autofilia.blog.hu/ 2007.07.08. 16:46:29

Dörmi06: kösz, utánuknézek :)

csiky944 2007.07.16. 22:05:27

nah,ezután a videó után már bátran megyek driftelni a pannónia motoros kistrakeszunkkal :D
süti beállítások módosítása