S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Tuningolt Kocát mindenkinek!

2007.10.10. 14:46 scheerti

SUV? Mennyémá'. Mindenki tudja,hogy a Sugga eredetiben is csodálatos,sőt igazából úgy a szép de azért erre a tuningra még én sem húzom a számat pedig allergiás vagyok arra mikor egy szép veterán járművet pimpelnek,gyakorta izléstelenül. Márpedig ha terepjáró kell és nem divatkurvák kutyusszállítója akkor biza nem sok választás van Vagy egy G-Mercedes amihez a Mercedes 30 éve nem hajlandó hozzányúlni( igazuk van ami jó azt minek piszkálni?) vagy egy Defender ami elképesztően jó bár leáldozóban van a csillaga. Kockaforma mindenhol, Ámerikáról most ne ejtsünk szót mivel köztudottan azok nem normálisak és aki terepjárót akar venni és nem városi csillagszórót 7 üléssel az bizony talál is valami batárt amivel lehet mókázni. Nem fogom fel még mindig: A Sugga egy katonai jármű és mégis több stílus szorult bele mint a 80-as évek japán autóinak komplett palettájába. 3 tonna acél,bércre hág,völgybe száll s nincs autó mellette, szerintem  nagyon csúnya baleseti statisztikákat lehetne vele produkálni az átlagautók körében,egy apró morranás és az elöttünk ácsorgó Suzuki kalapos utasával együtt már csak némi élőszövettel dúsított vassűrítmény. AZ X5-el jaszkarizó hülyegyerek is sértve érezné magát egy ilyennel a visszapillantóban és olyan meredek pályán takarodna az útból mint egy üstökös. Értem én persze,hogy Svédországban már az ötvenes években is kolbászból volt a rénszarvas (vagy fordítva) de akkor is,ez egy alapvetően katonai célokra szánt terepjáró ahol a funkció felülírja a formát,ezek mégis összehozták. Nem véletlenül alakult ki kultusz köré,aki ismeri tiszteli, aki pedig nem az retteg tőle. Itt egy Izléses Tuningprodzsekt a Suggával ami így is elképesztőn néz ki:



7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr50192340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rocko- 2007.10.10. 18:53:16

sztem se lett vészes. bár így úgy néz ki, mint ha '30-as évek amcsi gengeszterkocsiját pimpelték volna meg + rárakták egy Jeep alvázára. :)

Tommi 2007.10.10. 21:10:59

uuuuuhhh... Ebben sem gyári motor van!!! Elég brutális! INSTANT GET!!!

ommm 2007.10.11. 10:32:26

EZ terepjáró.
ilyen legyen, így nézzen ki.
érdekes módon a célszerszámok mindig szépek.

murci 2007.10.11. 10:41:34

b*zmeeg, ez egy vaddisznó, egy állat; egy szinten van szememben az S10-essel meg a K5-ös Blazerrel, igazi dögrovás,
lurdynál a parkolóban bele kell vele tolatni szolídan 40 el egy-két x5,xc90,ml stb.. -be
-jaj bocsánat magára tolattam, ugye nem lett baja a szép terepjárójának :D -az meg ott siratná a rommá tört villantós verdát :)

TCSA · http://make.blog.hu 2007.10.12. 10:49:10

A belseje sok egy kicsit, és a lámpákhoz is kár volt hozzányúlni (egyetlen mentség, a filmecske szerint nagyon lepusztultan találták és talán hiányoztak). Különben támogatva, különösen a TD motor :)

devisionhun 2007.10.12. 21:21:32

Jézus fasza... Ez nagyonbrutális!

Bár szerintem a külsőt egy kicsit túlcsicsázták... A belsőre aszondom, az télleg ha ilyen kényelmesre akarja, hát legyen.
De nekem a magyarországi eredeti SUGGA jobban tetszett.

Egyet értek Rockoval. Elvesztette Suggaságának lényegét.

The Great Destroyer 2007.10.13. 17:30:35

A sugga tényleg szebb eredetiben, bár szerencsére ennél a verziónál sem vitték túlzásba az átépítést. Ha jól rémlik, akkor az eredeti volvó verzió is valami pimpszerű, mivel egy teherautó és egy taxi vadházasságának gyümölcse.
süti beállítások módosítása