S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

A világ leggyorsabb choppere!

2007.10.13. 14:50 scheerti

Nemrégiben elkészült egy film a világ leggyorsabb Indian motorjáról amiben a zseniális Anthony Hopkins alakítja a kissé bogaras ám annál szórakoztatóbb és bölcsebb feltalálót aki 50 évet dolgozott egy Indian motoron, hogy felállítsa vele a szárazföldi sebességrekordot. Úgy látszik követői akadtak az extrém gyorsasági jármű kategóriában hiszen elkészült egy enyhén fogalomzavaros chopper, igazi vadházasság ez Európa és az USA között, hiszen az egyik földrészen tudják(ták) mi az az autóverseny míg a másikon inkább csak körbe-körbe mennek 30 éve ugyanazzal a technológiával és mérhetetlenül élvezik. Ott viszont tudnak choppert építeni, a világ többi része, köztük Európa is inkább csak próbálkozik. De még hogy! Hangja alapján feltehetőleg Ducati motor van benne és a youtube-on látható kommentek is ezt erősítik meg, persze nem azok akik lefikázzák, mert abból akad bőven. Pedig szerintem ötletes, a V-Twintől megcsömörlött ember is talál valami örömet a chopperek között. Mindenesetre egyedibb mint a legtöbb customnak csúfolt hogyishíjják amivel képesek néhányan előrukkolni...

A motorról utólag kiderült, hogy nem Ducati hanem Triumph 955 blokk van benne,140 lóerővel. Nemrégiben adták el az e-Bay-en 14 000 Eurónak megfelelő dollárért.



 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr63195192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majdnem 2007.10.13. 17:33:53

motoron,hogy
között,hiszen
meg,persze
lefikázzák,mert
része,köztük
(no mi a hiba?)

...írástudattalan miért ír cikket?

csb 2007.10.13. 17:59:23

szerintem állat, nagyon formabontó, a speed chopper.

a matrica persze marhaság, de elgondolni is nehéz milyen fasza fényezéseket meg az idomokkal milyen formai játékokat lehetne rendezni... szinte fillérekért.

nekem kéne.

ha motorépítő lennék, már lenne is pár megvalósítandó ötletem. mármint ötlet van, de a megvalósítás...

Desert 2007.10.13. 19:47:00

ez röhej... "a világ leggyorsabb choppere" cimmel nem tudom hány ember tudna postolni akárcsak egyetlen apró technikai adat nélkül. (netalán egy gyorsulási adat? ugyanmár...)
Ez egy nagy nulla, a cim meg igy valahol a blikk és a story szintje között van. De nembaj, kikerült a főoldalra, az a lényeg, nem?

SelectedArgument 2007.10.13. 21:23:09

Kedves Desert, hiszen te lettel a des"sz"ert. Nevezd at magad "Kivancsifancsiva". Broaf.... (csak azert, mert ezek utan meg fikaztal is..... es onkritikusan lealaztad magad "a Blikk es a Story" szintje koze.
Huha! Ebreszto!!!

heavy mental 2007.10.13. 21:26:24

Majdnem:
Az a hiba, hogy a vesszők, és az utánuk következő szavak közt nincsen szünet?

EZ NEKED TÉNYLEG AKKORA LELKI VÁLSÁGOT OKOZ, HOGY NEM TUDTÁL ÉRDEMBEN HOZZÁSZÓLNI A CIKKHEZ!?

_____________

scheerti:
Nono! Nem ám leszólni a körbe körbe menést sem!
Nagyom sokan mennek, nagyon gyorsan, és nagyon hosszú ideig.
jó, mi nem csak balkanyaros versenyhez vagyunk szokva, de lenézni őket a "körözgetés" miatt nem szép dolog!

Amúgy ez a motor nem igazán jön be...

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.10.13. 21:45:46

>...írástudattalan miért ír cikket?

Jó kérdés. Ha a hibás billentyűzetemen lévő space gombra gondolsz akkor teljes mértékben igazad van. MEA CULPA, nem olvastam át, és nem vettem észre, hogy mikor hagy szóközt és mikor nem. Mindenesetre javítottam.

>ez röhej... "a világ leggyorsabb choppere" cimmel nem tudom hány ember tudna postolni akárcsak egyetlen apró technikai adat nélkül. (netalán egy gyorsulási adat? ugyanmár...)
Ez egy nagy nulla, a cim meg igy valahol a blikk és a story szintje között van. De nembaj, kikerült a főoldalra, az a lényeg, nem?

Lényegében nem. A motorról azóta az ára, és az erőforrás típusa derült ki, gyorsulási adattal nem szolgálhatok, mivel mindenhol ez a videó jár körbe és lényegi információt eddig nem sikerült kihámoznom. Aki tud valamit a kommentek között pótolhatja. A címválasztás során nyilván nem túrtam végig az internetet, mindenféle adat között keresgélve, hogy megtudjam valójában ez e a világ leggyorsabb choppere. A főoldalra kerülés pedig sosem volt igényem, pénzt nem kapok a blog írásáért, népszerű pedig nem akarok lenni mint blogger. Ezért fordulhat elő az, hogy teljesen hidegen hagy, hogy mi kerül ki a címlapra és mi nem. Sosem fordultam sem az Index, sem a Totalcar felé azzal, hogy tegyék ki egyetlenegy cikkemet is. Ők így gondolták és a megkérdezésem nélkül kitették, mert megtehetik. Ilyen az internet. Nem mintha zavarna a dolog, de nem is érdekel annyira, hogy ezzel foglalkozzam. A blog annak a maroknyi olvasónak készül akik az autókért és motorokért rajonganak, nem az Index 40 000 fős olvasótáborának. Ugyanis nem vagyok újságíró, ha ők úgy gondolták,hogy felvállalhatják ezt a posztot a címlapon az az ő dolguk, nem az enyém.

Dr. Stein (törölt) 2007.10.14. 09:22:04

Csak néha nézek be ide, de tovább erősödik a meggyőződésem, hogy igen scheerti toleráns ember.
Vannak fenntartásaim a vadállat motorosok és quadosok védelmezését illetően, de nem ez a lényeg.

Ez egy régi blog. Olvasmányos és dícséretes következetességgel vezetik. Így becsúszhat egy-egy, a cW értéket és tervrajzot mellőző érdekességszámba menő írás. Aki ezeket fitymálja, akár a kommentmezőt körítő zöld sáv izléstelen voltát is bírálhatná ennyi erővel.
Biztos kurvára idegesítő, hogy értelmeset nem képes valaki kommentelni, no, ilyenkor jöhet a Batz-papucs, özvegy Kummátrainé és persze a fanyalgás.

Sok sikert a géészmárnökök alkotó hozzászólásaihoz, a technikai leírásokat min. 3000*6000 képpont felbontású .png fájlban látnám szívesen.

ommm 2007.10.15. 09:34:28

nna. megérkeztek a beszólók ide is:)

gyulu2002@yahoo.com 2007.10.16. 08:09:21

Én nem beszólni akarok, de én ehhez hasnló hangú Ducatit sem hallottam még soha:D
Az Indiános-Hopkinsos mozi alapmű szerintem is.
Hogy a motorról is mondjak valamit: Persze kéne, mint bármilyen másik motor is, mindegy milyen.

üdv:
Egy elsősorban motorbuzi

zöldi 2007.10.16. 08:10:02

Hoppá...az előző is én voltam, bocs.
süti beállítások módosítása