S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

A Hold sajtból, az Indian fából...

2008.03.29. 21:06 scheerti

A XIX. század közepén elterjedt amerikai mondás szerint : "Csak a halott indián a jó indián" nyilvánvalóan megdőlni látszik. Különösen akkor ha az Indian motorokról esik szó. A gyár sajnos bezárt, és feltámasztása is kudarcot vallott. Mégis van valami megfoghatatlan bája ezeknek a különösen startapabíró és becses motoroknak. Talán ezért akadt egy csapat őrült rajongó, aki elkészített egy teljesen fából készült motort, olyat, amihez foghatót még nem láttam:



És a helyzet az, hogy itt nem csupán túlvezérelt sajtkukacokról van szó, akik nekiugranak, és összedobnak valamit. Nem, ez valami egész más. Vallom, hogy mindenki képes mesterművet alkotni. Azt hiszem, ők már kihúzhatják a listájukról ezt a pontot. Vajon miért nem egy faceliftes új motorról készült ez a faragás ? Nem is értem. Ugye, hogy csodálatos? Megyek keresek egy vésőt, viszlát!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr38402495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSaB · http://www.domain.hu 2008.03.29. 22:16:15

A videó kezdőképe érdekes. Vmilyen különleges formát vélek benne felfedezni :D
süti beállítások módosítása