S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Rally, ahogy szeretjük!

2008.07.18. 13:44 scheerti

Videóajánló következik, mindenkinek, aki szeret nyálat csorgatni raliautókra, kereskedelmi mennyiségben. Van valami megkapó abban, ha az ember 30 éves autókat bámul egy veteránfelvonuláson. Olyanokat, amelyeknek a fényezésén a légy is gellert kap, olyan makulátlanok. Aztán felmegy emberünk az internetre, és megnézi, hogy ezek azok az autók, amivel mások világbajnokságot nyertek, kicsúsztak, összetörték magukat. Sok-sok éve. Aki kedveli a 70-es évek raliját, az mindenképpen nézze meg a 15 részes sorozatot, mert állat. Olyan felvételeket lehet látni, amivel egyszerű netes júzer sosem fog találkozni, mert a tuningfórumokon viszonylag ritkán bukkan fel egy-egy régi raliautó két libafoszöld spoiler között. Aki tehát szeretne 30 éves versenyautókra időt fecsérelni, annak itt a lehetőség:

 

 

 

Aki megnézné a folytatást is, kattintson bátran ide.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr22574294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madbalee 2008.07.18. 20:56:54

Thanx Scheerti!! Nekem a B-Csoport a top, de ezekre is csorgatom a nyálam:)

miluman · http://autofilia.blog.hu/ 2008.07.20. 00:18:49

kösz, állati a videó, sürgősen kell egy Stratos...

csiky944 2008.07.20. 14:48:46

imádom a taknyos úton csúszkáló hátsókerekes versenyótókat,főleg mikor lendületben autóznak a csúszós uton :)
süti beállítások módosítása