S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Biztonságos közlekedés az USA-ban

2008.09.21. 19:48 scheerti

Mindig öröm, ha egy autógyár szponzorál olyan reklámfilmeket, amelyekben a biztonságos, óvatos vezetésre hívják fel a figyelmet. A GM csinált ilyet, még 1951-ben. Érdemes végignézni, ha másért nem, akkor a kocsik miatt:

 

 

 

 

Nálunk ekkor még nem voltak ilyen videók, hiszen idehaza magántulajdonban nagyon kevés autó volt. Vállalati oktatásban biztos többen részesültek, de valószínűleg ők is csak diafilmen kapták az instrukciókat egy kék köpenyt viselő szemüveges úrtól. Mindenesetre az amerikai emberek hozzáállása a vezetéshez elgondolkodtató. Főleg az, hogy az autót mennyire természetesnek veszik minden helyzetben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr11674682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása