S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

A hülyék nem pihennek

2009.02.06. 19:36 scheerti

Elnézést, mostanában nem sokat foglalkoztam a bloggal, de még mindig akad néhány száz ember, aki naponta idetalál olvasgatni. Nekik nem tudok eléggé hálás lenni. Cserébe kaptok néhány képet és videót a teljesség igénye nélkül:

Ők csak az új vízálló fényhidat próbálják ki. Nem is lepődnék meg egy olyan rendőrségi közleményen, ahol tényleg ezzel mentegetőznének. Benne lenne az a kifejezés, hogy vízzáró funkciója kipróblásra került. Bazz.

 

 

Forrás: legalja

 

Nem tud kiállni, de a rendszámot fölírja: Női kézírás, ezen nem is lepődtem meg, de ki az az őrült, aki krétát hord magával a parkolóban? Pedagógus nem lehet, akkor ott lenne, hogy édes fiam.

Forrás:legalja

 

Ez pedig az Ír Rally, ahol Chris Atkinson rendesen odaveri a citromot:

 

 

Ezeket a szimpatikus fiatalembereket  nagyon-nagyon meg kéne verni, hogy eszükbe se jusson még hasonló se. A közönség reakcióját és fújolását teljesen megértem, a CE Rally-n is akadt egy fotóriporter, aki rendszeresen beállt a pályára úgy egy méterre, és szinte mindegyik versenyzőnek kicsit ki kellett engedni a kocsit, hogy el üssék a hülye majmot, aki valószínűleg fotóriporter volt. Őt is meg akarták verni, de aztán jött Robby Gordon a H3-as Hummerrel, és nem engedte ki a gépet. Fotósunk meghátrált. Na ja, ki akarna szívózni egy Hummerrel?

 

 

Leverte, mint vak a poharat kategória:

 

 

Még mondja valaki, hogy a Gallardo női autó. Így hasít egy csajlambó.

 

 

Tíz gumisból kilenc ezt a módszert ajánlja: E! Mi?

 

 

Tudom, hogy nem nagy szám ez a válogatás, de tessék a főzeléket is megenni, attól fütyül a nyúl is szépen.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr67927209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2009.02.16. 21:02:18

Az a felborult police itt volt Szombathelyen... Egy robogóst üldözött, aki elesett, a rendőrautó (azt hiszem azért, hogy ne üsse el a robogóst) elkapta a kormányt, aztán fejreállt a patakban. A robogós felpattant és elmenekült.

DonGatto 2009.02.17. 00:32:51

Ezt a kerékfeltevést a Top Geares srácok is alkalmazták a polar special toyotájának brutál sziklamászó kerekén, miután lejött a felniről.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2009.02.17. 13:43:20

Bazz, erről nem is tudtam, köszi Atom. Az iylen robogóst nagyon fejberúgnám a rendőrök helyében:)

cs0ki 2009.02.17. 20:18:58

nem tudom láttátok-e a top gear polar special részt, de abban ugyanígy fújták vissza a gumit hiluxon

cs0ki 2009.02.17. 20:19:59

ja, közben látom, hogy igen.. : )
süti beállítások módosítása