S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Huligánok a hegyekben

2011.11.04. 11:35 scheerti

A természetben motorozásról posztolni majdnem olyan durva, mintha az ember politikáról írna. Az alapjáraton is hülye trollok ilyenkor nem sima környezetvédők lesznek, hanem önkéntes rendőrök is, hosszasan taglalják, hogy milyen drótot kellene kifeszíteni a motorozók elé, esetleg a Vietkongtól ellesett technikával karókkal teli vermet ásni mindenkinek, akinek eszébe jut elhagyni az aszfaltot. Vannak még a sima belvárosi sötétzöldek is, akik szerint eleve minden motoros bekaphatja, de azok különösen, akik zavarják az őzikét abban, hogy egész nap Bambi legyen (Bambi egyébként a mesefilmben szarvas volt). Ők képtelenek megérteni, hogy nem minden természetvédelmi terület, ami a Hungária körúton kívül esik és egy pár éve még szántóföldnek használt, épp ugaron hagyott mezőn vagy katonai lőtéren motorozni nem durva természetromblolás. Akad persze a másik oldalon is hülye, aki nem érti, hogy mi a gond azzal, ha a csapatával egyszerre 30 Quaddal robbannak végig az erdőn, persze nem az utakon, hanem a fák között, mert az úton csak azok mennek, akiknek nincs elég erős gépük. Ha ez a két tábor találkozik, az érdekes beszólásokat eredményez. Mindezt csak azért írtam le, hogy az az olvvasó, aki kommentelni szeretne, próbáljon emberi hangnemet megütni.

 Hagyjuk is a hülyéket, itt a két triálos huligán, akik a Francia Alpokban csináltak nagyszerű filmet. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr543352962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása