S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Roncsokat, valaki?

2008.04.02. 08:42 scheerti

A napokban akadtam rá ismét egy jól ismert oldalra, ahol mindenki kicsit fantikus, de ez így van jól egy olyan honalpon, amely haditechnikával és hadszintérkutatással foglalkozik. A Sherman tankokról már egy nyolcadikos diák is tud valamit mondani, akinek van otthon Spektrum csatornája, persze az alapos felkészültségtől ez messze van, arra ott vannak a történészek, meg a háborúkutató gépészek. Az oldal legérdekesebb része számomra talán mégis a "civil részleg", ahol gyönyörű roncsokat láthat az ember, meg persze olyanokat is, akik ezeket gondosan felújítják, hogy eredeti állapotukban pompázzanak minden hozzáértő és laikus előtt. Íme, néhány kép, amiért érdemes ellátogatni az oldalra:






Egyszerűen elvarázsolnak ezek a rozsdás vasdarabok. Sajnos idehaza legtöbbször a pajta legtöbbször csak Pannónia kerekekből épült kiskocsit rejt, legjobb esetben egy öreg Csepelt, vagy Danuviát, de itt a bizonyíték arra, hogy azért lehet néhány egzotikus dologba is botlani, ha az ember kitartó..

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr10407607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pater vester 2008.04.02. 11:44:09

én ezt találtam, bár itt már főleg restauráció utáni darabok vannak:

www.veteranmotorcycle.hu/menu_hu.html

Lowtyo 2008.04.02. 11:47:50

A "BSA halakkal" című képnél zokogni tudtam volna.

toxikus 2008.04.02. 14:06:55

:D nekem nagymamám padlásán van két motor szétrozsdásodva. egyik furcsa is picit mivel a tank oldalán gézkar/váltókar van, illetve a hozzá tartozó motorblokkba ha jól emléxem 5 gyertyát lehet pakolni:D
süti beállítások módosítása