S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Guten Ták

2008.10.31. 07:49 scheerti

Van valami elképesztő ebben az országban, ami máshol nincs. Itt akkor is imádnak gányolni-kokányolni-henkölni az emberek, ha egyébként ezt semmi nem indokolná. Így már meg sem lepődöm, ha olyasmit olvasok, hogy "choppernek" átépítve árulnak egy-egy lassan múzeális értékű Honda motort, igaz, hogy a képek alapján legszívesebben a fűtéscsőből készült kormánnyal verné agyon az ember a tulajt, amiért képes volt szétkúrni egy olyan motort, amiből már alig látni.

Ezen a valaha szebb napokat látott XT500-as Yamahán azonban én is csodálkoztam:

 

Vajon mi viszi rá az embert arra, hogy otthon nekiugorjon, és internetről levadászott tervek alapján nekiálljon Quadot építeni? Ez talán sose derül ki. Mindenesetre a konstrukció masszivitására a képek alapján nem lehet panasz. Bár minden ták így nézne ki! De a tankon látható skandináv-indiai szoftpornó számomra értelmezhetetlen.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr67741745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sámuel · http://koltozzkobanyara.blog.hu 2008.11.03. 21:57:29

...az ülés oldalán diszkréten megbúvó IFA logo odabasz azért rendesen... :)
süti beállítások módosítása