S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

125-ös motorral, jogsi nélkül

2009.10.22. 09:26 scheerti

Az S-blog szerény történetének egyik legnagyobb vihart kavart posztja a segédmotorok rendszámozása kapcsán született bejegyzés volt, a mai napig érkeznek hozzászólások, vélemények, levelek a témában. Ideje volt továbbgondolni, azaz mi lenne, ha vezethetnénk 125-ös motort B-s jogosítvánnyal? 

 

Akinek kedve van, olvassa el a cikket.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr201467064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[mike] 2009.10.26. 23:30:58

Ez a tizenéves kölkök örökzöld témája. Mi is kicsórtuk az mz ts-t a fészerből anno, jól is ment a simson után :)
Egyébként túl nagy jelentősége nincs a dolognak, eléggé kicsi a piaca az ilyen kategóriájú motoroknak. Más oldalról pedig rossz ötlet, mert mindenfajta képzettség nélkül még egy ötvenes is veszélyes tud lenni. Egyes iskolák is szeretnek hamar túladni a nagymotorosokon, ami szintén öreg hiba. De ez meg is látszik az embereken. Mondom ezt, mint motoros.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2009.10.27. 09:10:59

Elég sok embert érint, azért is lett belőle cikk. 125-ös motor pont annyival erősebb, amennyi a városban kell ahhoz, hogy ne tapossanak el.

[mike] 2009.10.28. 00:47:41

Ezért is kell hozzá külön képzés. Ez ne is változzon, ha lehet. Egészségügyi reformokat kell átvenni külföldről, nem ilyen fals dolgokat.
süti beállítások módosítása