S-blog

Átment a lábadon a Family Frost? Eleged van a bunkó autósokból? Van egy jó linked vagy videód? Esetleg anyáznál egy jót, vagy csak javaslatod van? Kattints a nevemre és írd meg nekem azonnal!

Ezekről beszélünk

scheerti videói

Prostreet

Oldalkocsival nehezebb

2011.04.10. 15:14 scheerti

Kevesen tudják, hogy az oldalkocsis motort nehezebb vezetni, mint a kétkerekű társait. Sokat kell gyakorolni, hogy a kocsi ne okozzon meglepetéseket fékezéskor és kanyarodáskor. Mint említettem, ezzel nincs mindenki tisztában: 

-Íme, első versenyzőnk, a nagyon laza srác. Iszonyatosan menő, a berúgókar kézzel történő kicsapását pedig tanítani kellene a vagányság iskolájában. Minden adott a sikerhez, hátracsapott baseball sapka, adidas-csíkos kínai mackó, a nagyszerű oldalkocsis motor, és a haver, aki a kamerát kezeli. Ha már be kell állítani a motort a pajtába, azt tegye az ember stílusosan, ugye. Nos, a stílusos beálláson lehet vitatkozni, de emlékezetes marad, az biztos.

 -Második versenyzőnk jóval rutinosabb, látszik, hogy már sokszor vezetett oldalkocsis motort. Ő is beleesett azonban a kezdők hibájába: a gyors és határozott indulás után túl sokáig nézett a kamerába. Ez a másodperc pont elég volt ahhoz, hogy a könnyű, versenymotorokra emlékeztető oldalkocsit a levegőbe emelje a bukkanó. Emberünk lábbal próbál korrigálni, de rájön, hogy ez hasztalan, és onnantól a minél finomabb megérkezésen dolgozik, nem is sikertelenül. Nagyszerű érzékkel landol, nyilván a szomszédok legnagyobb örömére:

 Fontos megjegyezni, hogy bizonyára jól ismeri a fizikát, hiszen olyan helyet választott a becsapódásra, ahol a mozgási energiájának legnagyobb részét elnyeli a gyűrődési zóna, ami jelen esetben a kinyíló kapu. Érdemes még megfigyelni a fészeren lévő BMV feliratot is, ami nyilván csak azt jelentheti, hogy Bozse Moj, Vologya! 

 

Na, melyikük kapja a több pontot?

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://scheerti.blog.hu/api/trackback/id/tr152814400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pickapu 2011.04.10. 17:14:39

A második versenyző jobb volt, humoránál maradt még így is, hogy akár (ujj)perceket is veszíthetett volna az életéből.
Esetleg ha még homlokkal megtalálja a vasoszlopot is, teljes lett volna az extázis. :)

GYUSZI BACSl · http://special.blog.hu 2011.04.10. 18:05:47

mind a kettő egyforma pontszámot érdemel nálam, mert amikor már szarban volt az oldalkocsi, még bátran húzták a gázt (:

minafoto · http://www.minafoto.hu 2011.04.11. 10:52:01

Hm, komoly dilemma, hogy a falnak menőt vagy a kapunak menőt pontozzam... :D Ketteske elegánsabban viselte az égést, legyen ő a nyerő.
süti beállítások módosítása